Mi van abban az esetben ha már nem emlékszem pontosan hogy történt?
Figyelt kérdés
Volt egy ügyem egy férfivel,aki megtámadott a lakásomban.Szerencsére nem sikerült bántania.Azonnal hívtam a rendőrséget. /az illető már nem volt itt/ Ők jegyzőkönyvet vettek,aztán pár nappalkésőbb mennem kellet a rendőrségre ahol elmondtam mindent,úgy ahogy történt. Ez már úgy 3hónapja történt.Ma jött az idézés tárgyalásra ez ügyben.Csak az a probléma,hogy teljesen már nem emlékszem minden részletre.Nagyjából el tudom mondani,hogy mi történt,de lehet,hogy egy-két részlet kimarad.Félek,hogy emiatt nehogy még én fázzak rá.2009. okt. 6. 20:25
1/1 anonim válasza:
velem is ez volt h egy májusi ügy miatt idéztek be, én elmodtam amire emlékeztem, lehet tévedtem de nagyon remélem hogy nem
még nem kerestek meg ezért.
remélem nem is fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!