Tetkót csak 18 éves kortól lehet csináltatni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 10:57
1/6 anonim válasza:
Előtte is lehet, szülői engedéllyel.
2/6 anonim válasza:
Nincs rá törvényi szabályozás szerintem, s azt sem tudom, hogy a szalonokban mennyire törődnek ezzel.
Van néhány ismerősöm, akik valamikor kivarratták magukat, de tízből kilenc megbánta. Miért akarsz börtönviseltnek látszani?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de egy kis tetkótól valaki miért látszana börtön viseltnek?
2013. jún. 1. 11:58
4/6 anonim válasza:
Tudom, divattá vált, de a börtönökből ered a tetoválás. Kezdetben a törvény jelöltette meg így a bűnözőket, később a rabok maguk. Ma is a börtönökben dívik erősen.
De nem is ez a legfőbb bajom, hanem az, miért akarod magad elcsúfítani örök időkre? Most lehet, hogy tetszik, de így leszel vele tíz, húsz, harminc év múlva is?
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy régen börtönökben tetováltattak de attól még nem néz ki mindegyik úgy mintha az lenne börtöntetkó lenne vannak igényes szép tetoválások is. Úgy gondolom egy egyszerűbb tetoválás tíz húsz év múlva is tetszene ha meg nem egy jó emlék a fiatalkorromról :D
2013. jún. 2. 21:44
6/6 A kérdező kommentje:
És nem is biztos hogy lesz csak elgondolkoztam hogy esetleg lehetne.
2013. jún. 2. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!