Érettségi szóbeli elött állok (24. kedd), és néha rám tör azaz érzés, hogy ha vége lesz, akkor nem tudok majd mit kezdeni az életemmel, csak leszek, élek és ennyi. Mások is így vannak ezzel?
én tavaly érettségiztem,utána én is üresnek éreztem magam...a mindennapi rutinból ki kellett lépnem,ráadásul fősulira készültem és tudtam h.messzire kell majd mennem otthonról,távol mindenkitől...a nyarat persze totál izgalomban töltöttem, de aztán rájöttem h.nemcsak befejeződött hanem el is kezdődött vmi szuper dolog..(üres frázisnak tűnhet, de igaz)most h.már 1 évet lehúztam fősulin, boldog vagyok és minden nap elé nagy izgalommal nézek.
nem tudom neked mik a céljaid, de amíg vannak addig nincs gond,főleg ha még a párod is melletted áll..
szóval ne aggódj,nem kell teljesen hátat fordítanod az előző életednek, csak valami újba kell kezdened,amitől boldog leszel.sok sikert neked:-)ui:'nem vagy egyedül':-)
szia! én épp tegnap érettségiztem,ugyanez az érzésem van,agonizáljunk együtt!jó annak,aki legalább tudja,hova akar menni továbbtanulni,meg ilyenek...Normális lehet ez az állapot amúgy? máskor is voltak "összeomlásaim"...
Kate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!