Csak engem idegesít ez az Elementary (Sherlock és Watson) című sorozat?
A kedvenc Sherlock Holmes feldolgozásom a TV Granada-féle. A BBC feldolgozás is zseniális és nagyon aranyos. A Guy Ritchie által rendezett filmeket is szeretem. Az összes könyvet elolvastam, szóval eléggé szeretem ezeket a történeteket. De az Elementaryt nagyon nem szeretem. Mert mondják, hogy mekkora nagy újítás, hogy Watson egy nő benne. Hát ez nekem nem tetszik. ha már ennyire újítani akartak, lehettek volna mind a ketten nők. XD De így most annyira nyilvánvaló (haha) legalábbis szerintem, hogy a történet végén össze fognak jönni. (mert igen, belenéztem a sorozatba, mert kíváncsi voltam) Én nem akarom, hogy összejöjjenek. Most még úgy tűnik, hogy nem így lesz, de a végén biztos. De ez nem lenne jó, mert azon kívül, hogy ez krimi, az is nagyon fontos, hogy Holmes és Watson barátságát is bemutassák, szóval ezért nem lenne jó egy szerelmi történetet kreálni belőle. De ha nem is jönnek össze, akkor is idegesít. Sőt, aki ezt a sorozatot ismeri meg először, az meglepődik, amikor közlöm vele, hogy "ja amúgy Watson férfi. Eredetileg." Volt már rá példa...
Szóval erre gondoltam, de most nem jut eszembe minden, amit akartam írni. >.< Kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Kezdjük ott, hogy ha részleteket, vagy 1-1 részt nézel az Elementaryból, akkor sablonosnak, monotonnak és unalmasnak tűnik, ráadádul még közr sincs a Sherlock Holmeshoz. De ha egy rész után nem adod fel, akkor látod, hogy izgalmas, menő, Moriarty itt is cool, és a Sherlock Holmeshoz is köze van. Nagyon is sok. Ott a hegedű, Moriarty, Sherlock a könyvben is drogos volt, a Brit múlt, Mycroft, stb. Ráadádul azz íróm szeront is rossz ötlet lenne, hogy Sherlock és Watson összejönnének.
Nem olyan jó, mint a Sherlock, de sokal jobb, mint elsőre tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!