3 macska 3 egeret 3 perc alatt kap el 100 egeret 100 perc alatt hány macska kap el?
hallod, menj inkább matekozni..
ez a sok baromság pfff:D
nem nézek tv-t, pláne, ha ostorral üt..:D
én fogalmaztam érdekesen, de arra gondoltam, hogy jókedvűvé teszi az embert:D és gyanúm szerint a te ostoros tévéd nem létezik.. arcfelismerő meg minek bele?:D
és egyébként ostor nélkül.. ha a híreket megnézi valaki, az már elég ahhoz, hogy lehangolt legyen az ember..(ellopta, leszúrta, felgyújtotta, felrobbantotta, kibelezte, lefejezte, megerőszakolta, hazudott, csalt, korrupt.. és még ráadásul politikus is..)
szóval a macska a gépek felett
bár én kutyás vagyok, az meg még a macskánál is jobb!
am 1 kérdés kedves 78%-ban hasznos válaszokat adó.
melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? :D
ja még annyit, hogy a pingvin és a strucc nem mászik fára:D és lepottyannak lövés nélkül is.. ha meg lőnek, akkor megijednek és gondolkodás nélkül levetik magukat a mélybe
a Tyrannosaurus Rex ma élő legközelebbi leszármazottja a házityúk:D
volt egy őshüllő, amit esetleg sugárzás ért, vagy egyszerűen evolúció beleszólt, és tojt egy tojást.. mármint hüllőknek ez szokása, eddig semmi meglepő.. :D csak ami a tojásból kimászott, már nem is hasonlított annyira anyucira... majd ami kimászott az felnőtt és ő is tojt egy tojást.. és ami kimászott, szintén nem esett közel a fájához.. ez évszázezredekig tartott feltűnés nélkül, és egyszer a tojásból az mászott ki, amit ma tyúknak hívunk
lényegében a kérdés ostobaság, mert a tojás nem más, mint az utód... mi volt előbb, a szülő, vagy az utód? logius, hogy a szülő.. a kérdés csak az, mikortól hívjuk tyúknak a szülőt:D ha erre válaszolsz, én is válaszolok:)
szerintem próbáld ki 1X elősször fáj de utána már csak olyan mintha valaki masszírozná a hátadat... am meg 1 pda amire egy vicc gyüjtő alkalmazást írnak és személyre szabja a tipust ami őt érdekli:rendőrös,szőkenős,állatos(nyuszika,medve...)
szerintem már az is megnevettetné hame nincs humorérzéke maradunk a székhezkötözős csikizős módszernél... am az arcfelismerő behatárolja a szájat és addik tevénykedik amig nincs egy szép nagy mosoly... joker az alapértelmezett... ;) am én sem igazából vagyok macskás csak ez volt a viccben én farkasos vagyok inkább(vagy minimum huskys) :D
én egy szóval sem mondtam hogy maguktól kerülnek fel a fára... :M
hát én sem tudom a tyúkok evolúcióját anniyra de én is a dinokra gondoltam mert nem volt kikötve hogy tyúktojás vagy bármi más csak én személy szerint a kvecalokvaltuszt válaszolnám mert a trex a pipitől jobban eltér mint 1 raptor(aminek már volt tollazata) ami jobban elért egy szárnyas madárfélétől :P
nekem ne mondd, hogy ostorcsapkodás egy idő után olyan, mintha masszíroznának.. masszőrnek tanulok:D
a viccek messze nem olyan endorfintermelő hatásúak, mint egy élőlény szerető közelsége:P meg képzeld el, hogy valaki depizik... akkor pont nincs kedve vicceket olvasni, de ha macsek odasomfordál, nem fogja elrugdosni.. és a viccgép nem jelzi a vihart:D
a csiklandozás annak az eredménye, hogy a szervezet támadást érzékel, de az agyad tudja, hogy nem fognak bántani.. és ez olyan feloldhatatlan, köztes verzió.. lekötözve pedig egy kegyetlen kínzási módszer:D
ha jókedvem van, nem mosolygok mindig, és ha rossz kedvem, attól még mosolyoghatok.. egy gép ezt nem tudja megkülönböztetni, egy élőlény viszont igen:)
na jó majd megnézzük ki maszíroz jobban te vagy a tv-m :P
hát azért vicc is kell mert egész napi közelséggel idő/unalom hányadosában már ha hozzászoktunk akkor már nem valami érdekes így mindig kell valami új és majd később elő lehet venni és lesz olyan jó mint 1 új és a macska szerintem nem áll el úgy mint a vicces könyv kivéve ha jól tartósítják. az oxigénnek sem fordítok most semmi figyelmet de a víz alatt lehet hogy az életem legboldogabb dolga lenne találni... meg a macska se nevettet meg attól hogy ott van melletted csak a ügyeskedik valamit vagy ha veszel mellé 1 lajhárt ;) am a a vihart tudná jelezni mert ha érzékeli hogy nincs áram automatikusan kikapcsol ezzel jelezve a felhasználónak a veszélyt... :D meg a csikizés még mindig jobb mint amikor a szadista fogorvos nevetőgázt az neked és te nevetsz miközben kifúrja a fogad... és én a múltkor hiába grimaszoltam a macskának én szenvedtem ő meg jól szórakozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!