Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi titulálható pedofíliának?

Mi titulálható pedofíliának?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy milyen kortól nem büntetendő a szex? Tudomásom szerint 14 éves kor a beleegyezési korhatár. Ha a másik személy nem haladja meg a 18-at,akkor lényegében büntetés nélkül lehetséges a szex. Igaz ez így? Ha igen,akkor Szlovákiában is?
2013. máj. 30. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Szlovákiát nemtudom, de amit leírtál, az hazánkra illik

de hozzá kell tenni, hogy társadalmilag azért nem néznek jó szemmel a 14 évesen dugott lányokra... és számolni kell az apjukkal is:D

2013. máj. 30. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor,ha mindkét fél meghaladja a 14. életévét és mindkettő benne van a dologban(vagyis nem erőszakkal történik),akkor jogi alapon nem indíthatnak intézkedéseket?
2013. máj. 30. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

elméletileg nem

gyakorlatilag ha az egyik fél megharagszik a másikra, és megvádolja a másikat azzal, hogy erőszakos volt, vagy esetleg manipulálta.. nos akkor a kor miatt nagyon harapnak az erre hivatott hatóságok

és az apuka:D

2013. máj. 30. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

ja és a fenti "meggondoltam magam" eset nem ritka... 14 éves kis pichákkal ezért nem érdemes kezdeni

meg mert 14 évesek, ne dugj olyat, az pedofil:D (népi értelemben)

2013. máj. 30. 21:45
 5/8 A kérdező kommentje:
okés :) nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat :)) még annyira vagyok kíváncsi,hogy ha az egyik fél elmúlt 18,de a másik még nem,akkor hogy van? Akkor minden esetben büntetendő,akkor is ha mindkét személy akarta?
2013. máj. 30. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

hát ha az egyik elmúlt 18, a másik meg nem... esetek többségében a másik fél is 16-17 éves.. ott már pont leszarják, az az igazság:D a szülők nem örülnek, de ennél a kornál már a szülők is le vannak sajnálva.. szegények:(

és a fönt említett koroknál is csak annyi érvényesül, hogy bele kell egyeznie.. de ha nem egyezik bele, akkor meg 18 fölött is erőszaknak minősül:D szóval lényegében 14 fölött már tökmindegy

de 18-14es párosra még mindig ferdén néznek:D

2013. máj. 30. 22:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2013. máj. 30. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
lehetsz akár egy 90 éves bácsika is, ha a partner betöltötte a 14-t akk nincs gond :D szerintem szlovákiában is de nem tudom...
2013. júl. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!