Külföldön vannak trafikok? Mert én 10 éve jártam párizsban és ott csakis trafikban lehetett cigit venni.
Trafikok mindenhol vannak.Vannak országok ahol csak kijelölt helyen(trafik) lehet cigit venni,de Magyarországon nem is ez verte ki a biztosítékot,hanem az ahogyan újra osztották a piacot.Én személy szerint legalább 50 "trafikost" ismerek ebből 4 nyert,kettő ismeretségének köszönhetően,2pedig azért mert oda senki nem pályázott.
Tehát trafikok vannak,de ilyen pályáztatás (ismerve a körülményeket) még sehol a világon nem volt,ha valaki mást mond az hazudik,vagy nem tudja mit beszél.
Ukrajnában is állami monopólium a cigi még a szesz is,ott 5 évre adják az engedélyt,nincs pályáztatás bárki kaphat,aki fizeti a díjat.Ausztriába se így van,bárki pályázhat bármikor nem csak 20 évenként és nagyon helyesen a koncessziót meghatározott helyre adják,tehát üzlethelyiség nélkül nincs pályázás és kapni csak ott kapsz jogot ahol a már meglévő üzletet nem zavarod,mint a lottózó nálunk.Ráadásul az tévedés,hogy csak trafikba lehet cigit venni,mert van a benzin kútnál,vendéglőkben,automatáknál is.
Párizsban nem gond a trafikba vásárlás ,mert rengeteg van belőle,ott az emberek amúgy is kis üzletekbe szeretnek járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!