Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » PS3 lenne kerdeseim segitenetek?

PS3 lenne kerdeseim segitenetek?

Figyelt kérdés

ma vettem egy PS3-am HDMI kabel stb.. es az lenne a kerdesem,hogy 1-2 ora jatszas utan hatul az olvaso hatanal elkezd forrosodni ez gond vagy nem?

am lenne egy kerdesem!

Assassin CR jatszok es mikor beraktam a gamet felirta de nem tudok cd nelkul jatszani? ez igy megszokott vagy pedig nem? kicsim kezdo vagyok szoval van meg mit tanulnom.. :D

amugy csak cd-vel lehet jatszani? mert nem kimeli szerintem ha napi 6-7 ora jatek

2013. máj. 30. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen ps3at vettél? (fat slim supaslim?)

Ha nem 3000fokos és nem bug a ventilátor mint állat semmi gond annyi hőfok kell...

Nem lehet lemez nélkül játszani a gamekat

2013. máj. 30. 21:27
 2/8 A kérdező kommentje:
320 GB Slim szinte semmit nem lehet hallani de nagyon forro a hatuja es furcsa szaga is van
2013. máj. 31. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ott löki ki a meleg levegőt no gond vele...
2013. máj. 31. 02:19
 4/8 A kérdező kommentje:
kossz, sokat segitettel :DDD
2013. máj. 31. 02:53
 5/8 A kérdező kommentje:
de am az ajja is forro nem kicsit
2013. máj. 31. 04:38
 6/8 TaKy99 válasza:

Az normális. Annyi meleg kell neki:)

Arra figyelj, hogy kapjon friss levegőt és hátul el is tudjon menni a meleg levegő. Azaz használat közben ne dugd be a szekrény mélyére és csukd rá az ajtót...

2013. máj. 31. 09:10
 7/8 TaKy99 válasza:
Csak a PS Store-ból letöltött játékok futnak a gépről. A lemezeseket telepíti, hogy a gyakran használt fájlokat gyorsabban érje el, de mindig kell a lemez.
2013. máj. 31. 09:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :))))
2013. máj. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!