Mit jelenthet ez az álom?
Ma éjjel cseppet bizarrat álmodtam ,meg próbálom elmesélni körvonalakban. Az álmom lényegében elég hosszú volt ,ezért a legfurcsább szakaszát emelem ki.
Pár általános , illetve középiskolai osztálytársammal ültünk néhány sorba rendezett padon. Mindenki mellé ki volt készítve egy tál süti és elől egy igencsak idős nénike állt egy hatalmas tv mellett.Amikor bekapcsolta a tv-t ,akkor egy érdekes, groteszk mosoly ült ki az arcára.Hát a felvétel...Szinte csontig lenyúzott fejű emberek , fájdalommal teli ,szétrohadt húsoktól visszhangzó jajveszékelés, megcsonkított végtagok, természetellenesen rázkódó vonaglások sora stb.Teljesen meghökkentem látványtól, meg is kérdeztem az ismerőseimtől ,"hogy ez meg mi a franc"?5 másodperc után felálltam padtól ,azzal az indokkal ,hogy ez nekem elég volt és ennek az asszonynak biztos valami súlyos baja van.Elmentem.
Később az álmomban ,kaptam valakitől egy újságot.Benne az egyik cikk arról szólt ,hogy egy nappal ezelőtt ,aki megkóstolta a teasüteményt ,azt az öregasszony az előadás után kíméletlenül megfojtotta.Hmm..
Kétlem ,hogy bármilyen mélyebb jelentést lehetne társítani az álmomhoz ,de azért gondoltam még is megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!