Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék majd stewardess?

Hogyan lehetnék majd stewardess?

Figyelt kérdés

stewardess szeretnék majd lenni!

most még gimis vagyok de utánna hova kell mennem vagy mitkéne csinálnom?

2009. okt. 6. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Úgy tudom, hogy a MALÉV-nél lehet tanfolyamra jelentkezni, ha persze alkalmasnak találják az embert. A nyelvtudás, nyelvvizsga feltétel. És van felső korhatár is, 28 azt hiszem.
2009. okt. 6. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
De vedd figyelembe, a stewardessek elsősorban mégiscsak pincérnők!
2009. okt. 6. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
de k**szott sokat keresnek:D sztem jó szakma de sok nyelven kell tudni:/:)
2009. okt. 6. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk a malévnál annyira azért nem keresik szét a fejüket, mint mondjuk egy emirségi járatnál (vagy néhány más külföldi járatnál).
2009. okt. 6. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj gazdasági fősulira, vendéglátás szakon, és nem kell egy évig vevőszolgálaton poshadnod hogy beírhasd tapasztalatnak, ami egyébként kötelező.Malévhoz ne menj, mert 200.000 forint a tanfolyamuk és nem adnak szerződést a legtöbb esetben.Én is az akarok lenni.Angolt meg mondjuk németet tudd nagyon jól és kész!:)
2010. júl. 22. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt annak címezném, aki azt írta hogy a légi utas kísérők első sorban pincérnők! Én stewardess vagyok! Nagyon nagy bajban lennétek , ha első sorban pincérnők lennénk! Mi első sorban biztonsági feladatokat látunk el. (pl. gépet is tudnunk kell letenni,vészhelyzet esetén 90 másodperc alatt teljesen ki kell ürítenünk az utas teret. stb) az hogy az utazás kellemesen teljen , természetes felszolgálunk, de első az utasok biztonsága. 24L
2012. szept. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!