Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes elvállalni a győri...

Érdemes elvállalni a győri Zepternél kereskedői állást?

Figyelt kérdés
Elég sok negatívumot olvastam a netem, és tanácstalan vagyok. Még csak a tanfolyamra járok, de nem tűnik olyan rossznak a cég. De elgondolkodtat hogy tényleg fizetnek e majd, vagy sem. Megbízásos szerződésem van és jelenleg munkanélküli. Valakinek van tapasztalata ezen vidéki irodával kapcsolatban?

2013. máj. 29. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy mindenkit átb.sznak, csak pont téged nem fognak? Keress rá a Zepterre a homáron, aztán döntsd el, akrsz-e ott dolgozni. Tudod, okos ember nem a saját kárán tanul.
2013. máj. 29. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Én voltam Zepteres, rendesen kifizettek, nyílván csak annyit, amennyit terméket eladtál. Én nagyon szerettem a társaságot, még most is összejárok velük bulizni és hasonlók. De az emberek mindenhol mások, ha nem próbálod meg, sose tudod meg milyen is ez.

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan privátot!

2013. máj. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!