Mit jelent az, hogy szarból várat építeni?
A valóságban azt jelenti, hogy valaki a legsilányabb, legrosszabb, legócskább dologból hoz létre olyan hatalmas dolgot, ami mindenki számára elképzelhetetlen volt eddig.
lásd: Fluor és semmit mondó karrierjével megszerzett pénz
A "semmiből" hoz össze olyan nagyobb dolgot.
Pl anno a 4fal közt otthon kreatívan felhasználtam, ami a kezembe akadt s olyan "termékeket" alkottam, amiről az emberek meg nem mondták volna, hogy miből hoztam össze a bolti minőségű dolgokat.
Eleinte műanyag lapok maradékát használtam fel az egyedi díszdobozokhoz. Tartós, masszív, egyedi volt.
Karácsony előtti 3 héten eladtam 64-et 1200-ba.
A legelső 4 db-t ingyen otthon talált anyagokból oldottam meg, az eladásukkor kapott 4800ft-t tovább befektettem, aminek eredménye volt:
76800ft. (-15000 az apránként vett alapanyag)
Aztán tovább forgattam a pénzt más alkotásokba, egyre több haszonnal.
Most teszem le az üzletvezetőit s gyűjtök saját üzletre. (már nem kell sok)
Mindenki lehordott, lenézet...
"mit álmodozol?"
"olyan hüle vagy"
"művészettel semmire se mész"
"naív vagy"...
Nem! Csak kreatív ember, aki nem akart úgy élni, mint az a sok ember, akik mellett elmegyek.
Élik a szűrke hétköznapokat, bánatosak, megtörtek, elfogadják azt ahol vannak, utálják a munkájukat, a kollégákat/főnököket - bilincset raktak a saját kezeikre.
Az ilyenek számára "hüle, naív", aki többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!