Mit tehetek érte így? (Lent)
Figyelt kérdés
4 éve megismertem egy fiút,ő neki leginkább csak egy haver voltam,de én mint barátot(lány vagyok)nagyon megszerettem(szerelmes is voltam bele valaha,de elvileg ezt már megbeszéltük hogy elmúlt,meg minden).Szóval most már részemről is szigorúan csak barátság.De azóta feltételezem,hogy a tudat miatt hogy valaha szerettem,max akkor találkozunk ha véletlen összefutunk,de akkor kedves,meg elbeszélgetünk akkor is ha átmegyek,de ő nem hív,nem keres, nem jön velem sehova.Tehát ez is bonyolítja a helyzetet hogy igazából senkije sem vagyok,csak ha átmegyek vagy valami akkor beszélgetünk,de nem akarok én meg tolakodni.Mert az a lényeg hogy alkoholista,beismeri hogy ez nem jó,meg hogy abba kéne hagyni,de ő azt mondja hogy csak így tud elviselni bizonyos dolgokat(ezt max privibe írom le)ami mondjuk szerintem csak kifogás.A nővérére sem hallgat hogy hagyja abba(bár annyira ő sem különb),elküldték valami elvonó szerűségre,egyszer elment,de azt mondta hülyeség,mert hogy csak azt mondogatták hogy tönkreteszi magát vele,és hogy ezt ő is tudja,és nem is ment el többet.De kb minden nap hulla részeg,és tudom hogy ha őneki kéne elsősorban tennie magáért,de néha találkozunk,hallok is dolgokat róla,és nem tudom végignézni csak így ahogy egy nagyon jó barátom(részemről legalábbis)egyre jobban csúszik le,teszi magát tönkre.2013. máj. 29. 01:32
1/2 anonim válasza:
Csak azon lehet segíteni, aki engedi, hogy segítsenek neki. Ahogy lejött itt ez nincs meg, szóval...
2/2 anonim válasza:
Ne eröltesd! Úgy se lehet rajta addig segíteni amig ő el nem dönti maga hogy megerölteti magát és hagyja hogy segítsenek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!