Elmenjek már aludni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy inkább fentmaradok,mert ha elalszom,és reggel fel kell kelnem rohadt kileszek. Szerintetek? hOLNAP KELHETEK HATKOR.2013. máj. 28. 01:01
11/34 anonim válasza:
alvás
az a baj az emberi szervezet tudja és a legjobb az éjfél előtti alvás, nem lehet pótolni, a szervezeted ekkor regenerálódik, alvás nélkül fel lehet dobni a pacskert N
12/34 anonim válasza:
inkább ne aludj, mert pl én olyankor sokkal fáradtabb vagyok,ha csak keveset alszok
13/34 anonim válasza:
Inkább csak szeretethiánya van Kittinek. De az mocskosul. Ettől még persze nem kéne tahónak lennie néha másokkal.
14/34 anonim válasza:
Tegyen már fel valaki valami izgalmas, érdekfeszítő kérdést. Túl nagy a pangás.
Sündisznóka valamit alakítsál már:D
15/34 anonim válasza:
Én nem szoktam kérdéseket kiírogatni , azt megteszi helyettem más is. Csak kedvesen és illedelmesen válaszolok , az adott kérdésre.
16/34 anonim válasza:
sundisznoka
Te nem süni vagy? :D
17/34 anonim válasza:
Az üzenet küldője: Kitti sok i-vel
Az üzenet címzettje: legjobb kommentelő
Az elküldés időpontja: tegnap 23:46
Az üzenet témája: Re: Re: Re:
Az üzenet szövege: Na lécci, tudod milyen régóta vágyok
már egy jó dugásra? Tényleg nem
olyan büdös a puncikám!!!!
19/34 anonim válasza:
Nem, nem süni vagyok. Én szúrok is, nem csak szelíd vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!