Gyors pénzkeresés de hogyan?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok így valami egyszerű munka kéne amit el tudok végezni. Hol kereshetnék??
Suli miatt még délutánosat.
2013. máj. 27. 17:37
2/12 A kérdező kommentje:
Személyes felkereséssel boltokba se? Tesco,cba..stb
2013. máj. 27. 17:59
3/12 anonim válasza:
Magyarországon élsz, szóval sehogy. A tescoba tuti nem vesznek fel. :) szokásos: segíts öregnéniknek cipelni a szatyrot, pakolj raktárokban, kutyát sétáltass, porszívózz és kérj pénzt érte, vagy egyéb ilyen dolgok.
4/12 anonim válasza:
Ha te oda mész egy Tescohoz, CBA-hoz, hogy 15 évesen délutáni munkát akarsz körbe is röhögnek. Ez nem így megy. Neki olyan munkaerő kell aki ha kell akkor jön délelőtt, délután vagy éjszakára is. (ha non-stop) Meg eleve iskolaidőbe nem is dolgozhatsz.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem jó hírek.de köszi a válaszokat.
2013. máj. 27. 22:49
6/12 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Hozzám jöhetsz én adok könnyű munkát, persze pénzért! Idős néni vagyok! Írj elérhetőséget, és hol laksz? Pest és Pest megye!
7/12 A kérdező kommentje:
Na ne várd hogy ezt el higyjem...
2013. máj. 30. 20:44
8/12 anonim válasza:
akarsz sokat keresni? várj, elbújok!
9/12 A kérdező kommentje:
Pofátlannak tartom ha valaki egy masik érző ember helyzetével viccelodik.
2013. máj. 31. 15:03
10/12 anonim válasza:
ha karsz pénzt keresni egy kevet nézd meg az oldalam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!