Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nővérem 12 éves és 6. -os...

A nővérem 12 éves és 6. -os és hazafele az osztályból nem hagyják békén?

Figyelt kérdés

Múlt héten porosan jött haza az anyám dolgozott ezért nem látta és én kérdeztem tőle mi történt vele és csak azt mondta hogy semmi hagyjam békén (pedig nem így szokot válaszolni).Tegnap követten és láttam az osztályból az egyik lány hátba rúgja.

Szerintetek mit tegyek mert nem mer szólni senkinek mert fél.

2013. máj. 27. 17:36
 1/4 kitti malik válasza:
mindenképpen próbálj vele beszélni háha elmondja. aztán szóljatok a szüleiteknem mert ebből jó nem fog kisülni.
2013. máj. 27. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
igen már beszéltem vele és már az OF-nek is szolt és kaptak is de ugyanugy csinálják(gondolhatod milyen nemzetiségű)de már anyukám is kérdezte hogy a tesomnak miért koszos meg poros a ruhája.....
2013. máj. 28. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Láttad hogy megrúgják és nem verted szét a fejét annak a b.zinak?

Hogy tudod ezt hagyni?

"Mit tegyek"...hát verd már el, ne szoljál másnak hanem intézd el te magad, ilyenek a testvérek...legyen már tököd hozzá (nem érdekes a korkülömbség, nem azt mondtam hogy törd el az állkapcsát csak hogy tanuljon belőle)

2013. jún. 13. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy??
2013. jún. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!