Hol lehet, és mennyibe kerül kb, egy bólogatós kutya?
Figyelt kérdés
Debrecenben hol lehet venni bólogatós ,kutyát?
pls segítsetek, kéne az is, h. hol van az az üzlet, és, h.kb mennyibe kerül...
köszike:-) *-*
2009. okt. 5. 12:51
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
mi a fenének neked bólogatós kutya? 30 évvel ezelőtt volt divat a wartburgokba,meg zsigulikba.
3/8 A kérdező kommentje:
nem mindegy az neked!amúgy azért mert a barátomnak van ladája, te k.csög, és abba akarok venni!!!
mekkora egy b.rom vagy!!! neked meg mi a jó büdös lóf.asznak kellet ide írnod?
2009. okt. 6. 09:13
4/8 A kérdező kommentje:
végre, h. törölték... köszi amúgy az elsőnek:P
2009. okt. 6. 09:14
5/8 anonim válasza:
azért kellett ide írnom,mert valaki annyira -miis a legjob szó rá- már bocsi ,hogy ha ilyesmit keresek az első,hogy beírom a gugliba:BOLÓGATÓS KUTYA!!!!! én megtettem neked teszt képpen.ne tudd meg mennyi oldalt talált(képpel ,árral rendelhetőséggel)mégis mit vártál?? városonként,lebontva utca,üzlet ,címmel fognak neked írni?? és láss csodát,az első válaszoló is egy linket adott.amit te is megtaláltál volna anny idő alatt amíg nekem "szép" szavakkal irtál. nem sértésként szántam,bár a "fenének " szó talán nem kellett volna tényleg,elismerem. amúgy ezeröcsibe jól fog mutatni hátul:) na mégegyszer bocs.
6/8 A kérdező kommentje:
semmi gond, csak beírtam én is, és elsősorban debreceniek válaszát vártam, h. ott konkrétan hol,és h. jutok el oda, kössz azért...
2009. okt. 7. 11:36
7/8 anonim válasza:
Szia.
Bologatos kutyát 250ft-ért az N-Team áruházban lehet kapni.Ird be a keresöbe hogy N-TEAM,ott megtudod nézni,csak az a baj hogy 80000ft fellett hozzák házhoz ingyen.Én is rendeltem a kocsiba.Remélem hasznos volt a válaszom,és segitettem vele.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi, azóta már sikerült vennem debrecenben a nyagyállón egy ajándékboltba pont olyant amilyent akartunk, és azóta is hűségesen mindenre igenlő választ ad!!!:)köszi mindekinek!
2010. jún. 8. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!