Van olyan, hogy van képességed? Bármiben! Például: tudod irányítani a szelet, vizet, tűzet, esetleg az idő járást stb.
nincs, nem is volt, és nem s lesz!
am sztem túl sok animét nézel a neved árulkodó ;)
Azt elhiszem hogy bármit tudsz manipulálni énekléssel, pl ha én elkezdenék kornyikálni tuti elmenekülnének a szomszédok...
Mellesleg nem tudom mit szívtál de ütős cucc lehet az tuti :D Basszus téged állatkertben kéne mutogatni :D A tejfeles-szájú tini aki zenével bármit irányít :D Na ne már :D
Kimásoltam egy részt a válaszodból: "nem azért raktam fel ezt a kérdést hogy nem azért raktam fel hogy olyanok mint te válaszoljanak rá és az egy másik tény hogy te egy hatalmas """" vagy" Mondom én.hogy valaminek a hatása alatt vagy :D
Ne szóljak hozzá a kérdéshez ha nem tudok rá normálisan válaszolni? A kérdésed maga egy vicc... "Van olyan, hogy van képességed?"
Van olyan hogy van? Basszus mentaldestroy....
Van képességem tudom irányítani a szelet, beirányítom a környezetből a tüdőmbe, tudom irányítani a vizet, pl még reggel sem vizelek a klotyó mellé..., a tüzet sajna nem tudom irányítani de ez az én fogyatékosságom.
Jajj értem már, szóval ezt te hallucinálod és a kérdés arra megy ki hogy más is rendelkezik-e ilyen tévképzetekkel... Visszatérve az eredeti hozzászólásomhoz, mit szívtál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!