Mit jelent, hogy You're lovely just how you are?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó angolból, csak azért. Köszi :D2013. máj. 26. 21:18
1/13 anonim válasza:
Én nem is tudok angolul, de valaki ilyesmi: Hogy te milyen kedves vagy!
2/13 A kérdező kommentje:
ÓÓ, köszi, én is valami ilyesmire gondoltam.
2013. máj. 26. 21:47
3/13 anonim válasza:
Istenem...el ne hidd!:D
You lovely, just how you are?
Édes, hogy vagy?
Az are és a just azért van benne, mert ilyen "mézes-mázos-kedveskedős" hangon mondja, például a szerelmének, stb stb
4/13 anonim válasza:
egyszeruen csak annyit jelent:
"Úgy vagy te aranyos (kedves, édes), ahogy vagy"
5/13 anonim válasza:
A 3. válaszolónak van igaza, a többiek badarságokat beszélnek! :)
6/13 anonim válasza:
Ne higgy nekem, én csak 15 éve élek Angliában
7/13 A kérdező kommentje:
Oke, anyum is azt mondta, amit a #4-es es igy gondoltam eredetileg en is... es azt hittem, az elso valaszolo ezt irja, mert csak futtaban olvastam el. :D
2013. máj. 28. 20:01
8/13 anonim válasza:
Biztos különleges dialektust használnak, mert a how you are kérdésben azt jelenti, hogy "Hogy vagy?" és nem azt, hogy "ahogy vagy". Ha kijelentő lenne akkor azt jelentené, de mivel kérdés, azt jelenti, hogy "Édes, hogy vagy"?
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: de a hogy vagy a how are you!! és anyum, aki angoltanár azt mondta, hogy aranyos vagy úgy, ahogy vagy. de mindenkinek köszi
2013. máj. 28. 20:42
10/13 anonim válasza:
Akkor elmondom mégegyszer.
How you are? Hogy vagy?
How you are. Ahogy vagy.
Látod a különbséget?
Ha pedig a lefordítandó mondat nem kérdés, akkor sorry és igazat kell adnom a másik srácnak, de nekem úgy jött le, hogy kérdés volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!