Csak én nem szeretem, ha kérdés nélkül bekapcsoltassák velünk a kamot msnen? Mármint nem az enyém, hanem az övét, hogy nézzem a fejét végig, órákig.
Holott nincs kedvem rá-.- Szerintem illő megkérdezni, hogy "van kedved nézni engem kamon?" vagy valami...
Szerintetek?
jah ez idegesítő. bár ez a van kedved nézni engem kamon dumi marha egoista lenne :D kapcsolja be akkor ha én kérem rá.
nekem 1 éve van meg a camom de kb 5x volt bekapcsolva :)
Biztos szereti, ha nézik :D Nem tudom, én utálom, ha néznek. Zavarba jövök tőle :) Engem pl. rá kell beszélni, hogy nagy nehezen bekapcsoljam :D
22/F
Engem is idegesít az ilyen, mondjuk nekem csak egy ilyen "ismerősöm" volt, egy hapsi, aki full szerelmes volt belém, és nem hagyott már élni se. Na ő állandóan nyomta be a kamot, meg kért, hogy én is kapcsoljam be az enyémet. Mindig mondtam neki, hogy nem, egyrészt mert ne bámuljon már, gépezés közben nem bájologni akarok, másrészt meg mi köze hozzá, hogy a hátam mögött a családom tagjai mit csinálnak?
Azt is rühelltem, hogy a hülye fejét kellett bámulnom, ahogy az olyan magasröptű válaszaimon, mint mondjuk "aha" vagy "ja" is már vigyorok mint a bolondgomba.
Amúgy szerintem normális emberek normálisan használják a kamot. Pl. amikor barátnőmmel beszélgetek, és meg akar valamit mutatni, pl. hogy befestette a haját, vagy vett egy új ruhát és akkor az tök jó, hogy meg tudom nézni, mert amúgy messze lakik. Az is oké, ha eleve mindkét fél így akar beszélgetni, de az milyen már, ha valaki elvárja, hogy a másik bámulja folyamatosan? Ráadásul nekem a régi gépemet állatira lelassította, ha ment a kam, ezért én ki is kapcsoltattam az illetővel mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!