Beleőrülök a semmittevésbe! Valami ötlet?
Olvasgass valami jó könyvet (Twilight, New Moon és többi tiniregények) az leköt =) Nem kell feltétlen megvenned, könyvtári is lehet, vagy kölcsönkéred valakitől. Dvd-t nézel, kifested a körmöd, rendet teszel a szobádban, msn-ezel, elmész sétálni zenét hallgatva, fényképeket készítessz magadról stb.. :D És amikor ráérnek a barátnőid, menj el velük valahova. Beszéld meg velük előre, hogy hétvégén találkoztok.
13/L
Az idő kincs. Kezdj bele olyan dologba amit már rég meg akarsz csinálni, csak mindig halogattad. Alkoss valami maradandót!
Én pl ennyi idős koromban nekikezdtem egy könyv írásának, és most a nyáron megtaláltam a régi poros cuccok között, és olyan jó érzés volt nosztalgiázni. Persze a 'könyvet' befejezni már nincs időm, de egész jó sztorinak ígérkezik, bár ki tudja.. talán mégis szorítok rá időt.. :)
A könyvíráson már én is gondolkoztam,csak nincs ötletem miről is írjak=)
A meglévő könyveimet elolvastam,talán benézek a könyvesboltba valamikor..
Köszi!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!