Miért vagyok ennyire befolyásolható? Mit csináljak hogy ne legyek az?
Figyelt kérdés
Elégé hangulatember vagyok, vagyis ha valaki szól rám egy olyat ami nekem nem tetszik, vagy megbánt valamivel megsérődöm,az sajnos befolyásolja hangulatomat és napokig duzzogok.Pedig tudom hogy nem kéne, és sajnos ebben is befolyásolható vagyok, meg mások szerint szélsőséges is vagyok.Mit tegyek ellene?2008. jún. 18. 15:22
1/3 anonim válasza:
Én valamennyire hasonlítok rád akkor. Én is elég hangulatember vagyok, és szélsőséges. Nem feltétlenül baj szerintem, ha befolyásolható vagy! Csak jobban figyelj oda, ne higgy el mindent, tanulj meg szelektálni. Amúgy szerintem sokat segít, ha sokat olvasol, és kialakítasz véleményt és sok új ingerrel találkozol - akik sokat látnak, tájékozottabbak, és kevésbé lehet őket befolyásolni, hitegetni!
2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy kínomban elmentem asztrológushoz is ezzel a dologgal, és szerint ez a csillagjegyem miatt van-Skorpió vagyok.
2008. jún. 18. 16:29
3/3 anonim válasza:
Figyelj, ha tudod, hogy ilyen vagy, az már a kezdő lépés. Sok ilyen embernek mégcsak fogalma sincs arról milyen elviselhetetlen. :) (Én is ilyen ember vagyok különben)
Csak oda kell figyelned jobban, és erőt venned azokban a helyzetekben magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!