Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Halálos kitérő c. filmnek...

A Halálos kitérő c. filmnek van valóságalapja?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam pár ismerősömtől, hogy van. Ez igaz?

2013. máj. 23. 19:57
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Igen, de valljuk be, amilyen környezetben él, még nem is lenne olyan nagy gáz. Meg ő már sikeresen leégett is egyszer (és nem a napon), tehát az is dobott neki egy feelinget.

Amúgy az 5. részbe szép fehér haja volt, az apja biztos sokat fésülte..:D Nálunk ilyen kutyasampon van a fehér szőr végett (célzás).

2013. júl. 3. 15:52
 42/45 anonim válasza:
Hello... Én is szeretem a film összes részét és engem is érdekel a valóság alapja.. A tanáraim azt mondták hogy vannak ilyen emberek abból a robbanásból legalábbis a sugárzás miatt.. Mondjuk az egyértelmű hogy nem nagyon él túl robbanást meg hasonlót... Sok olyan rész van ahol leütik az egyiket és otthagyják.. MIÉRT NEM FEJEZIK LE??? Na de a kérdéshez visszatérve tehát biztos vannak ilyenek nézd meg sziklák szemét is mindkét részét .. Hasonló ehhez jah és a maszkok... A hatodik részben (most jött ki és nagyon GÁZ) abban nagyon rosszak a maszkok sajnos meg az egész film.. Na ennyit akartam Helo :D
2014. nov. 2. 15:36
 43/45 anonim válasza:

Micsoda? Vannak még ilyen lányok, akikben van birtoklási vágy? :D Az ilyenek pszichopaták, és nehezen engedik el akit szeretnek, vagy csak én tudom rosszul? :o

Remélem még aktív vagy, mert nálam bejön, ha valaki birtokolni akar. :D

2016. júl. 15. 21:11
 44/45 anonim válasza:
Vérfertőzéssel jöttek a világra, és a második részből az is kiderül hogy szennyezett vizet ittak, illetve azzal itatták a babáikat. Ezekből kifolyólag megjelenésükben lehetnek hiányosságok, illetve nagyon szívosak is lehetnek. Hogy mitől azt nem tudom de én sem vagyok teljesen átlagos, mindössze 184 cm és 85 kg vagyok de fürdőszobamerlegen 120 kg-t szorítok. Semmilyen komolyabb fizikai tevékenységet nem végzek. Egyszer 8 évesen bicikliztem és fordulás közben oldalbatalált egy motoros. Mondhatni repültem, de egy karcolás nélkül 'megúsztam'. Habár ahogy magamat ismerem ez már lehet hogy egy szerencsésebb szélsősége az LRP5-ös mutációnak
2018. febr. 21. 09:35
 45/45 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te egy kis csicska vagy.
2022. dec. 17. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!