Mihez lenne most kedved?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 09:32
5/17 anonim válasza:
Hát nem is tudom...most így hirtelen szivesen meginnék egy energiaitalt!!!
6/17 anonim válasza:
Befütteni, mert nagyon fázok itt bent :S
7/17 anonim válasza:
kertipartizni vagy motorozni
délután megyünk családi motorozásra. tavasszal én már külön motorral megyek!!! óóó-jeee!! piszkosul várom már :D tegnap meérdeklődtem a motorom emailben, nagyon várom hogy visszaírjanak. szinte minden 2. percben meglesem nem-e írtak vissza :D (vasárnap :D)
8/17 anonim válasza:
Elmenni Pestre, azon belül hozzá, közölni vele, hogy csomagoljon, mert elszökünk, és elrepülni Mexikóba, Kanadába... akárhova. :'(
9/17 anonim válasza:
szétverni az egészségügyis gec*ket.és megnyugodni és inni egy energia italt és és és és és smárolni és és és és és:D:D:D
10/17 anonim válasza:
Bungi Jumping! Most hirtelen ehhez lenne kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!