Valaki kitudja javítani a hibákat a levélben amit írtam?
Az normális dolog ha valakit ismersz már mióta és tök jól elvagytok meg hülyültök, és pl elmondod neki a problémádat akkor az nem érdekli őt mert éppen boldog és nem akar lesüllyedni arra a szintre amin te vagy érzelmileg és inkább nem érdekli a gondod?
akkor most ezért izgalmas a világ hogy szard le a haverod érzelmeit és szenvedjen tovább és ne nyugtasd meg a lelkét hogy hülyüljetek együtt tovább? aha értem hát én nem ilyen vagyok másokkal mert egyszer élünk és inkább adjunk jó érzést mint szenvedést bár lehet én így érzem jól magamat, szerintem hiába van sok felfogású ember és akkor ne ítélkezzünk? a föld ha távol lenne a naptól akkor megfagyna ha közel lenne nagyon elpusztulna. ezért is kéne szinten tartani mindent és szerintem a felfogásnál is van egy határ mi normális meg mi nem, de neeem baj, így izgalmasa világ mi? és szenvedjenek az emberek ne hogy jó emberek legyünk, bulizzatok és csajozzatok be miközben egy másik csajjal is smároltok és röhögjetek hogy milyen jó napotok volt hogy átvertél egy másik lányt és játszottál az érzéseivel és neki ez a normális nap, nagyon próbálom nem elítélni az embereket és még úton vagyok a felé hogy sikerüljön de remélem egy nap tényleg össze fog jönni.
Az normális dolog, ha valakit ismersz régóta, élvezitek egymás társaságát, és elmondod neki a problémádat akkor az nem érdekli őt, mert éppen boldog és nem akar lesüllyedni arra az érzelmi szintre amin te vagy?
Vajon ezért izgalmas a világ, mert nem érdekelnek mások érzései és had szenvedjen a saját letargiájában, ahelyett, hogy támogatnátok egymást? Mert ha tényleg ez az igazság, attól függetlenül én nem így bánok más emberekkel, mert csak egyszer élünk, és a jó érzéseket érdemes tovább adni, nem pedig a szenvedést és a megbánást. Még az is lehet, hogy én így érzem jól magam; miért vallja sok ember olyan okosnak magát, amikor annyian ítélkeznek? Ha a föld sokkal távolabb lenne a naptól, akkor megfagyna, ha pedig túl közel, akkor az élőlények elpusztulnának a hőségtől, ezért is kellene szinten tartani mindent, nem a szélsőségekre koncentrálni és véleményem szerint az emberi ítélőképességnél is van egy határ, hogy mit tekintünk normálisnak, és mit nem. De más emberek máshogy gondolkodnak, ők ettől élvezik az életet, ugye? Tőlük aztán szenvedjenek az emberek, ne legyünk erkölcsösek, bulizzunk és csajozzunk, miközben megcsaljuk egymást. Röhögjünk, hogy milyen jó napunk volt; hogy átvertünk egy másik embert és játszottunk az érzéseivel, EZEN FELÜL persze mindenkinek ez a normális nap, ezt így tartják rendjén valónak. Nem nagyon próbálom elítélni az embereket és egyre többször érzem, hogy afelé haladok, hogy sikerüljön, de remélem egy nap tényleg sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!