Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szociális fóbia?!

Szociális fóbia?!

Figyelt kérdés

Szerintetek szociális fóbiám van? leírom viszonylag röviden, ahogy tudom:

-ha az iskolába fel kell olvasni egy-egy mondatot, elkezdek rettegni, hogy engem fog felszólítani a tanár

-ha mások kérdeznek valamit(osztálytárs, évfolyamtárs, tanár stb.) akkor a legrövidebben, halkan, bizonytalanul válaszolok

-szinte mindig azt gondolom, hogy ha megyek az utcán vagy a suliban akkor engem néznek/rajtam röhögnek/keresik bennem a hibát

-folyamatosan ellenőrzöm otthon, hogy a gáz el van-e zárva

-rengeteg időt egyedül töltök (zenét hallgatok magamba zuhanva)

-sokszor egyedül, éjszaka az ágyamba sírok halkan, hogy nem hallja meg senki

-csak fénynél tudok elaludni éjfél után, de éjszaka is folyamatosan felkelek

-nem merek mások szemébe nézni

14 éves vagyok és lány. :/

2013. máj. 22. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h az lenne. Ez alapján inkább csak önbizalom hiányod/önértékelési problémád van.
2013. máj. 22. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem, hogy folyamatosan a jövő miatt aggódok.
2013. máj. 22. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet amiatt, ill a jövője miatt mindenki szokott aggódni néha, uh az teljesen normális, főleg ha nem irracionális dolgok miatt aggódsz. Amit egyébként leírtál eddig, nem olyan ritka dolog, itt gyakorin is ha megnézed az önismereti kérdések témakört, elég sok van hasonló témában.
2013. máj. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!