1Roberto1 kérdése:
Az öklömnek a középső porca szúr egy pontnál ha megnyomom miért? Amugy sejtem
Figyelt kérdés
Hát ritkán szoktam ilyet de egy gyerek miatt beleütöttem a falba mert azt mondta hogy dögöljön meg a rákos rokonom mert haldoklik sajnos : ( közben nem is ismer engem csak ezt írtam neki hogy lenyugtasson de helyette csak lebaszott meg beszólt hogy dögöljön meg és én is vele együtt és elösször találkoztam vele neten és ilyet írt nem ez a fontos csak le írtam hogy tudjátok hogy ilyen emberek is vannak az a gond hogy ha ökölbe szorítom a kezem és a közép ső ujjamon megnyomom a porcot valamikor szur de ha olyan szögbe nyomom, régen is volt ilyen de elmult és most beleütöttem megint elöjött, akkor a porcom regenerálodik? hogy ha várok?#ököl #porc regenerálodás
2013. máj. 22. 16:34
1/2 anonim válasza:
Neked a vezetékneved véletlenül nem E-vel kezdődik? Amúgy a porc iszonyatosan nehezen regenerálódik, de idővel lehet hogy helyrejön. Ha nagyon zavar, mutasd meg az orvosnak.
2/2 A kérdező kommentje:
kösz haver fater is ezt mondta : ) de igy már biztos hogy begyogyul az évek során : D megoldom valahogy
2013. máj. 22. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!