Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon surgos lenne, hogyan...

Nagyon surgos lenne, hogyan kell uiltetni orchideát?

Figyelt kérdés

Most vettem és nagyon tonkre voltak már, meg nekem is van de azon van bimbo, ha van rajta bimbó akkor nemlenne szabad nem? Mert van egy virag orchideám, az mar majdnem a levele lehullot azt átultettem, hátha magához tér, ha elhervad akkor valamit rosszul csináltam :) Azt sajnos egy személy azt mondta, hogyha azt akarjuk, hogy kék legyen ontsunk bele tintát, és anyukám elhitte és majdnem tonkrement a virág jo van még, csak sajnost a gyokerei nagyon át voltak már itatva tintával, lehet amúgyis kárba ment volna de azért inkább átultettem hátha az megmenti :) Letudnátok nekem írni, hogy hogyan kell, mikor és mijen állapotban átultetni az orchideát? :)

Koszike a helyesiras sokaknak gondot okoz, hát elore szolok, hogy Slovákiárol vagyok, es slovak a klávesnicám is :) Bocsi :)

2013. máj. 22. 16:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!