Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a szüleidről?

Mit gondolsz a szüleidről?

Figyelt kérdés
Most vagyok 16 éves, és kb. most tudatosult bennem, hogy annyi mindenért utáltam őket, meg dühös voltam rájuk, azt mind okkal csinálták, és most már rájöttem, hogy hálás lehetek nekik, hogy a fizetésük utolsó forintjait is arra áldozzák, hogy különórákra járhassak, és tanulhassak, és meg régen (és néha még most is) annyira pofátlan vagyok velük. :/ Neked mi a véleményed a szüleidről? Kort, nemet is írj! :)
2009. okt. 3. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden embernek vannak hibái, ahogy a szuleinknek is...

Az anyámat nagyon szeretem. Nagyon kedves, aranyos, de sajnos naív is. Mióta az eszemet tudom azt látom, hogy mindenkinek jót akart, és volt aki ezt kihasználta (velem is ez van sajnos). Fontos neki a jovom, hogy legyen belolem valaki, csak egy baj van: nem hisz az álmaimban.

Néha veszekedunk is, de ki nem?!

Az apám... Hát no comment. Már régen nem élunk vele. Soha nem torodott se velem, se anyámmal. Bár igen eros muvészi hajlamai vannak és kicsit kulonc is (ezt orokoltem), de az agyára ment a világ és mondhatjuk úgy elmebeteg lett (orvos is mondta). Aztán jott az alkohol és most már egy szétcsúszott alak lett. Nem tudom sajnáljam-e, csodáljam, vagy megvessem.

2009. okt. 3. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem már sajnos nem élnek (5 éve)és rengeteg olyan dolgot tettek amiért én még ma is haragszom rájuk,de vizsont sok dologban hálás is vagyok nekik és ha tehetném még vagy ezerszer megköszönném nekik azt a jot amit én kaptam tőlük a sok rossz mellett. 20/L
2009. okt. 3. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Imádom őket :):)

Csak mind a ketten betegek sajnos :(((

Így nehezek a napok :(

De attól függetlenül imádom őket

16/L

2009. okt. 3. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Minél idősebb vagyok, annál jobban becsülöm őket. Sokszor hiányoznak, elég messzi lakunk egymástól. Azt hiszem kevés olyan dolog maradt, amit a mai fejemmel nem értek meg, hogy miért úgy csinálták anno... Minél több élettörténetet ismerek meg az az érzés, hogy milyen jó, hogy szerető családban nőttem fel, egyre csak fokozódik. Az anyagi nehézségeket is miattuk viselem viszonylag jól, a spórolásra is ők tanítottak, saját példájukkal. Ha tehetném, egy kicsit meggyűrném a Földfelszínt, hogy ez a két város közelebb kerülhessen egymáshoz, hogy gyakrabban tudjunk találkozni.
2009. okt. 3. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. 25 évesen rájöttem, h az apám, aki elhagyott minket, miért csinálta. 30 évesen pedig rájöttem, h tök jó fej. Ekkor lehullt a lepel anyámról: hazugságban/tévedésben éltem le az életemet. (A két dolog nem függ össze, egymástól független.)Régebben anyámat istenítettem, apámat megvetettem. Eléggé változott a kép.
2009. okt. 3. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Apámat gyűlölöm és egyben megvetem. Tönkretette az életemet. Egy szánalmas emberi roncs vált belőlem és az anyámból. Iszik és ver. Ennyit róla.

Anyámat nagyon szeretem. Ő sajnos egy nagyon gyenge jellem. Nincs neki elég lelki ereje semmihez. Mindig a biztatásomra szorult mindenben. Ő a legjobb barátnőm.

Mindig én védtem meg őt aputól már kiskorom óta. Elválhatna apámtól de nem teszi mert ha apámat elhagynánk akkor simán aláírnánk a halálos íteletünk.

2009. okt. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!