Felvételt szeretnék nyerni egy rendészeti szakközépiskolába, ezért a napokban kaptam időpontot a pszichológiai és egészségügyi vizsgálatra. (? )
1.Ez pontosan miből áll?
2.Kell erre készülni vagy lehet?
Íjátok le tapasztalataitokat.
Előre is köszönöm!
Kb 25-en voltunk, felosztottak minket két csoportra, egyik fele ment pszicho-ra, másik fele ment orvosira. Én pszichoval kezdtem, kezdésnek sok adatlapot kellet kitölteni, aztán jött egy figyelem teszt. 4 szimbólum megadva, és több száz másik. A sok szimbólum közül kellet kiválasztani azokat, amik megvoltak adva. Időre megy, gyorsan kell csinálni, de nem kell nagy művészet hozzá. Nekem idő alatt meglett mind hibátlanul. Aztán jött egy iq teszt féleség, ahol adott volt egy képsorozat, és az utolsó hiányzó képet kellet kiválasztani a megadottakból. Eleinte hihetetlen könnyű volt, vége felé már elég nehezek voltak. Utána kis pihi következett, majd személyiségteszt, ahol 500 kérdésre kellet válaszolni. Igyekezz nem hazudni. Legyél határozott, nem szeretik a túl agresszíveket sem a túl félénkeket. Add magad, mert ha nem sikerül, az azt jelenti hogy ez a pálya nem neked való. De ha tényleg szeretnél bekerülni, elkötelezett vagy, tisztában vagy vele hogy ez egy HIVATÁS, és kötelezettségek vannak, akkor simán meglesz a személyiség teszt is. Miután végeztem, behívtak elbeszélgetésre, ahol kérdezősködtek, miért szeretnék rendőr lenni stb stb. Majd ismertetik veled a teszted eredményét és elmondják, hogy alkalmas vagy e, vagy sem. Ha igen, akkor indulsz majd orvosira. Itt ekg, vércukorszint méréstől kezdve megnézik a fogaidat, szemedet, tüdődet stb. Itt nem kell már parázni. A legvégén volt még egy orientációs elbeszélgetés, ahol kedvesek voltak és csak kíváncsiskodtak, hogy miért akarsz rendészetire menni, milyen szerinted a jó rendőr. Itt már abszolút felszabadultam voltam én is.
És mentem haza.
Azt még leírnád,hogy az 500 kérdéses teszt írásban vagy szóban van?
Mindenki mást mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!