Ki az a Kiki Kannibal?
A neten eddig láttam róla egy csomó rajongói oldalt,képet,rengteg videót..
Azt is olvastam,hogy állítólag modell....de csak amatőr videókat meg fotókat láttam róla,szóval nincs sehol leszerződtetve..
sziasztok!!!én világosabban letudom írni,ki is Kiki... nem,nem szerzőstetett model..volt 1-2 fotózása,van video is róla. így indult be a hírnév ami tul.képpen netes népszerűség. először scene volt,majd emo-de csak külsőleg.majd ismét scene,és mára már cicababásabb lett. és azt mondja,egyik stílushoz sem sorolja magát (emo,scene, saucy stb) . -ien netes scene-k még Audrey Kitching,Hanna Beth, és még sokan, de én őket kedvelem :):) jobban... Bár nemigen van közük Kikihez,az köztudott,h Kiki régi híres csíkos haja Hanna Beth ötlete volt,mert neki volt először oyan haja, és ezért utálja Kikit... van is egy képen oylan pólója h "Fuck Kiki Kannibal" én nekem kiki is kedvenc. Nah kb ennyi ha érdekel vmi szólj.
jah és Kiki ma már otthon készít képeket modelli minőségben,Dakota fényképezi úgy tudom. videóit ő készíti webcamjával... ezeknem ninc sköze ahhoz h ő modell volt!!!!
sziasztok:)
upsz,néhány szót elírtam:
*szerződtetett *modell
*ezeknek nincköze ahhoz (h ő modell)
:P:P :)nah sziasztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!