Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami tipp a magasságnöveléshez?

Valami tipp a magasságnöveléshez?

Figyelt kérdés
kartont tegyek a zoknimba,eltűzzem a hajam..más ötlet esetleg(3 cm hiányzik-felvételi)

2013. máj. 21. 12:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ha meg tényleg rendőr vagy nemhogy segítenél másokon...inkább ide jársz kritizálni...ami tőlem telt mindent megtettem..edzettem keményen 1 écen keresztül..makk egészséges vagyok..komolyan az a baj hogy 3 cm hiányzik???és hogy nő vagyok...ha szerinted nő nem alkalmas a pályára akkor mért lehet jelentkezni nőknek és 160 cm-eseknek???Az is alacsony 3 cm ide vagy oda..csak a 2 méteres férfiak lehetnek rendőrök??És ha egy gyerekhez hívnak ki,mit mond neki az a nagy erős férfi,hogy üntyülü püntyülü???nem inkább egy nőben bízik meg jobban egy gyerek???És ha egy nőt megerőszakoltak?biztos valamelyik férfinek fogja kifejteni hogy is történt....ne legyünk már ilyen hímsovinizták..jóhogy nem azt mondod már h a nők csak főzzék meg a vacsorát,rakjanak rendet és neveljék a gyereket!!
2013. máj. 24. 08:10
 22/31 A kérdező kommentje:
Az alacsonyak meg menjenek a pi••ába
2013. máj. 24. 08:12
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem tudod h olvastad e de én is nő vagyok!

Csak eléggé félre vagy informálva ha azt hiszed h a rendőr szakma abból áll h a gyerekekkel pötyörögsz.

Nálam egy volt ilyen a 3 év alatt ...

Én nem bántani akarlak,csak értsd meg h mit mondunk itt.

A 160 cm meg egy határ.azt mindenhol meg kell húzni.

Én csak azt próbálom neked ecsetelni hogy amikor lekell fogni akár egy 170 centis 60 kilós (pedig ez nem sok ám) üvöltő,kiabáló,rugdosó embert az nem olyan könnyű a nagy daraboknak sem.persze vannak rá eszközök de ezt hagyjuk.

Ne haragudj ha megbántottalak valamivel csak én bele látok a dolgokba.

Nálunk a yardon is van egy nő 165 cm és kb 48 kiló.mindenki csak szidja mert ha intézkedni kell,nem tud mit csinálni stb stb...

Azt hozzá teszem,hogy nekem nagyon jó barátnőm.

De ha kérdésed van természetesen szívesen válaszolok.

Összegezve az egészet a rendőrség egy olyan szakma ahol szükség van a testi adottságaidra !

2013. máj. 24. 08:36
 24/31 anonim ***** válasza:

*tudom

és most azért érek rá,mert beteg vagyok ... :D

2013. máj. 24. 08:37
 25/31 anonim ***** válasza:

Hallod, kérdező, te teljesen nem jól látod a dolgokat!

Ha megkérdezel egy gyereket, hogy szerinte hogy néz ki egy rendőr, 90%-os azt mondja, hogy "magas fiú". Ebből kifolyólag nem értem, honnan veszed, hogy egy gyerek egy nőben bízik meg jobban.

A másik dolog, hogy erőszakoskodhatsz, de vannak olyan szakmák, ahol feltétel egy X magasság elérése, a rendőrszakma mellett ilyen pl. az űrhajós és a modell. Engem nem zavar, hogy vannak nő rendőrök, hiszen nem egy közülük igen talpraesett, határozott és kemény, ha kell; de azért azt sem árt figyelembe venni, hogy egy rendőrnek tekintélyt parancsolónak kell lennie, mert onnantól kezdve, hogy az ellenségeid (vagy akárki más) a hasát fogja a röhögéstől, amikor meglát, vesztett helyzeben vagy. Hiába van egyenruha rajtad, azt fogják hinni, hogy a farsangi bálba készülsz.

2013. máj. 24. 11:02
 26/31 A kérdező kommentje:
Hát tudod kicsi a bors de erős :)a felvételin is egy ket ember nagyon csodálkozott h jobban teljesítettem mint egy ket fiú...majd megirom h alkalmast kaptam-e..ez csak pelda volt a gyerekekkel..és utolsó válaszadó ,onnan tufom h egy gyerek jobban megbízik egy nőben mert gyerekként én is voltam ilyen helyzetben;)...ahol én lakok szinte az összes rendőrt ismerem és semelyikük den szekál senkit sem!valamire jók vagyunk valamire nem,de ha nem haragszotok azért én megpróbálnám;)elvégre az ember álmai sajnos sosem egyenlőek a termetével..és járőr sem akarok mindig lenni,íróasztal mögött meg már nem kell lefogni senkit
2013. máj. 24. 19:26
 27/31 anonim ***** válasza:
Azért, mert te jobban bízol egy nőben, az még nem jelenti azt, hogy ez mindenkire igaz!
2013. máj. 25. 09:52
 28/31 A kérdező kommentje:
jó nem erről volt szó szóval ne lógjál már ezen...
2013. máj. 25. 22:16
 29/31 A kérdező kommentje:
Alkalmast kaptam!!
2013. máj. 27. 18:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Jézus úristen ...
2013. máj. 28. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!