Mihez nincs most kedved?
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 15:43
1/23 anonim válasza:
Tanulni, de most nem olyan vészes mennyiséget kell tanulni.
5/23 anonim válasza:
Videointerjúk szövegét leírni angolul:D
6/23 anonim válasza:
:D
Tanár az oldalon? Véletlenül nem angol? :D Megcsinálhatná a házimat...
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak: Tanulniii! Meg szaxofonon gyakorolni.
7/23 anonim válasza:
tanulni nagyon nincs kedvem:S Egy csommót kellene tanulnom, plusz egy angol fogalmazást is kellene írnom, meg egy verset megtanulni, de nem bírom, mert nincs hangulatom semmihez:S
8/23 anonim válasza:
15:57es:ha nem akarod nem kell megcsinálni,nem kötelezlek semmire!:)
9/23 anonim válasza:
Te nem, de attól még kötelességeim vannak, és a gimi vezetősége csúnyán nézne rám, ha így állnék hozzá...:D Csak gondoltam, megspórolok magamnak pár perc házi miatti izzadást. :D De ha nem,nem.
10/23 anonim válasza:
szaxofooon :)
énis olyanon tanulok ;D én imádom :) de gyakorolni nekem sincs, a segg szomszédaink ledübörögnek, remélem olvassátok bunkókáim, akik egész nap fúrtok-faragtok aztán ha elővenném a lábatok árán is dobognátok hüüüllyyéééék
nincs még kedvem rumliban lenni, de az van, és nincs kedvem rakodni.
nincs kedvem dr jekyll és mr hydeot olvasni...nincs kedvem kimenni a konyhába, pedig szeretnék, italért.
nincs kedvem gondolkodni...nincs kedvem a kusza fejemhez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!