Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyökér vagyok, ha ezen röhögök...

Gyökér vagyok, ha ezen röhögök, vagy csak szar a humorérzékem?

2013. máj. 20. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
gyökér vagy, ez marhára nem vicces. milyen lenne, ha te lennél beteg és mások kinevetnének?
2013. máj. 20. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
de megy a boltba, es hirtelen odaszól vkinek h "paraszt" xD meg a pénztárosnak, hogy "tudtad hogy buzzi vagyok?" :D
2013. máj. 20. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
gratulálok. dicsérjünk meg h ezen röhögsz?
2013. máj. 20. 14:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Te nem rohogtel?
2013. máj. 20. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 20. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább gyökér.
2013. máj. 20. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
ha ezen tudsz röhögni akk. nem gyökér vagy hanem főgyökér
2013. máj. 25. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem gyökérség, ez parasztág. Ezek az emberek nem tehetnek róla, hogy ilyenek. Bezzeg te itt sajnáltatnád magad a helyükben. Szerintem fogd be a pofád és gondolkozz el!
2013. júl. 9. 12:48
 9/9 anonim válasza:
A sok álszent kommentelő! Nem hallottátok még hogy legnagyobb öröm a káröröm? Biztosan az UFOk találták ki ezt is, mert semmi alapja nincsen, mi? Semmi embertelen nincs abban ha meglátsz egy ilyen beteg embert és elmosolyodsz, inkább az a természet ellenes ha tagadod. Persze egy kultúrember ne mutassa ki, de felháborodni kár, nézzetek magatokba! Mindenkin röhögnek háta mögött, rajtam is és rajtatok is, és tuti olyan dolog miatt amiről nem tehetsz. Aki meg nem gúnyol vagy nevet ki másokat, az nézesse meg magát!
2013. aug. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!