Milyen a Goth életérzés?
Kedves előző: ez így van sajnos, de mint ahogy sok tini képzeli magát punknak attól hogy Avril Lavigne-t hallgat, viszont attól még Avrilnak köze nincs a punkzenéhez. Nehogymár. belegondolni is rossz.
Igenis felhúzom magam az ilyen dolgokon, mert azt gondolom, hogy van értelme egy kicsit formálni az új generáció ízlését. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki ragadjon meg a 80as években, de ne nézzen már rám hülyén ha kiröhögöm mert fogalma nincs ki az a Robert Smith.
Már 20 éve tartom magamat goth/dark személyiségnek, és a hosszú idő alatt sok hasonló embert ismertem meg. A tapasztalatom, hogy minden gothnak egyedi az élet érzése.
Ez az érzés főleg a kamaszkorban alakul ki és végig kíséri az életet.
Magamból kiindulva már diák koromban szerettem a történelmet és az irodalmat és a zenét. Sokat elmélkedtem a régi történelmi korokon és természetesen a lényeg:
az élet és a halál kérdése.
Minden igaz goth/dark lélek szereti a misztikus, elvont,
túlvilági és a halállal kapcsolatos dolgokat.
Szeretjük a művészeteket: irodalom, festészet, zene.
Amint gothic lettem, elkezdtem verseket írni, mára
már a IX. kötetnél tartok.
Sok jó dolgot írtak már az előttem szólók.
én ezt az oldalt ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!