Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Levelet tértivevényesen...

Levelet tértivevényesen elsőbbségivel adtam fel. Hogy tudom meg, hogy átvették?

Figyelt kérdés
Kapok valami értesítést?Vagy hogy történik?Mert akinek küldtem,úgy tesz,mintha nem kapta volna meg.
2009. okt. 2. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A tértivevény cetli amit kitöltöttél vissza fog jönni arra a címre amit megjelöltél rajta. Ez igazolja az átvételt.
2009. okt. 2. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Így van, a tértivevény egy visszaigazolás, hogy ki, mikor, hol vette át.

Postán dolgoztam, ha van esetleg más kérdésed, írj nyugodtan.

2009. okt. 2. 22:52
 3/5 A kérdező kommentje:
tegnap délután adtam fel,Pesten,és színtén pesti a címzett.Úgy gondoltam,mára már kézhez kapták,de a kommunikációnkból nem derült ki semmi.Hétfőre derül ki számomra,hogy átvették,vagy sem?vagy később?
2009. okt. 2. 23:20
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha szándékosan nem veszi át,azt hogy tudom meg?
2009. okt. 2. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha csütörtök délután adtad fel, akkor lehet, hogy csak pénteken dolgozza fel a posta. Még Bp-en belül se megy át ugyanaznap a levél! És a tértivevényt is postán kapod meg, szerintem kedd-szerda a reális, ha ki tudták kézbesíteni.
2009. okt. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!