Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez az oldal megbízható?

Ez az oldal megbízható?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 2. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
hülyeség, ne dőlj be.
2009. okt. 2. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, én már rengeteg mindent rendeltem innen, teljesen biztonságos. :)
2009. okt. 2. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató :) Persze végignézve azért láttam, hogy tulajdonképpen ez csak olyan oldalakat gyüjt ahonnan rendelni lehet és nem ők maguk ígérgetnek mindenfélét :)

Kár hogy a Revalidos akció már lezárult...abból szívesn rendeltem volna egy termékmintát :)

Majd én is nézelődök, amúgy jól jönne még pár vélemény is...

2009. okt. 3. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:

énis rendeltem már innen

annyi hogy utána küldözgetnek olyat néha h ezt rendeld meg meg azt,de annyi kibirhato,hogy kukábadobod,vagy törlöd a mailt

2009. okt. 3. 09:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen...gondoltam hogy nem úszom emg reklám nélkül ha egyszer a kezükbe kerül a címem, de tényleg nem halok bele hogy kukába dobom, és ki tudja, még lehet hogy hasznos dolgot is küldenek...bár, az azért ritka :D
2009. okt. 3. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem küldenek vészesen sok reklámot. Postán még sosem kaptam, csak amit rendeltem, e-mailbe néha jön egy-kettő, azokat egyszerűen törlöm... Pedig tényleg baromi sok mindent kértem már, szóval nem gáz. :) (A második válaszoló)
2009. okt. 3. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Most emgpróbáltam parfüm mintát rendelni, mert ha tetszik lehet hogy veszek is...én már egyszer vettem parfümöt hogy a régiújság árustól megvettema parfümmintát 50 orintért ami egy újsághoz volt és fantasztikus illata volt kikutattuk és megvettük... :)

A neve C-Thru Pearl garden volt, szerintem nagyon finom az illata...:)

Szóval szeretem megszagolgatni a parfümmintákat...

Meg a macskakaja termékminták is jól jönnek, mert vettünk meg már úgy 2 kilós zsákot hogy a macskák nem voltak hajlandók emgenni, pedíg nem valami olcsó vacakot vettünk :) szóval jó ha van kostoló a macsekoknak :)

Köszi a válaszokat, remélem azér tnem futok bele semmi kétes ügybe...ja és azt lehet tudni hogy mennyire ellenőrzik az oldal szerkeztői ezeket a linkeket? Tehát megnézik hogy csalás-e? és a beküldők úgy küldik be hogy tudják hogy működik?

2009. okt. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!