Egy 15 évest rendőrök hazavihetnek ha szülő bejelenti?
Fordulj a családsegítő és gyermekjóléti szolgálathoz!
Mindent mondj el, mi és hogy történt!
Azt is említsd, hogy állandóan sakkban tart, ütlegel, terrorizál és a többieknek teljesen máshogy adja elő, ahogy történt!
Végül azt is mondd, hogy nem akarsz vele többet élni!
Erre az lesz a megoldás, hogy nevelőszülőkhöz adnak, akik törődnek veled és emberként kezelnek.
Figyelmeztetlek mégegyszer!
AZONNAL FORDULJ A CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ!
Előző vagyok!
Ha mész a családsegítőkhöz, vidd magaddal a személyi igazolványt, lakcím bejelentőt és a TB kártyádat!
Azokat kérni fogják, hogy leülj velük beszélgetni!
Én Létavértesi (Hajdú-Bihar megye) vagyok, és ott (családsegítő szolg.) az van írva, hogy az ügyintézéshez vinni kell a személyi igazolványt, lakcím bejelentőt és a TB kártyát.
A rendőrségnél is panaszt tehetsz!
Nem fogja anyud megúszni börtön nélkül, mert...
1. Biztos van látszat bizonyítéka az esetnek (testeden zúzódások esetleg sebek)
Ha kéred a rendőröktől, akár egy igazságügyi orvos szakértő is megvizsgálhat téged, és ha bebizonyosodik a bántalmazás gyanúja, anyud biztos elveszti a játszmát!
2. Anyud részéről súlyos bűncselekménynek minősül!
-RÁGALMAZÁS
-SÚLYOS, VAGY KÖNNYŰ TESTI SÉRTÉS
-BÁNTALMAZÁS
Ezekért akár 2-től 6 évig terjedő fegyház büntetésre is ítélhetik, emellett akár súlyos pénzbírsággal is számíthat!
Súlyos pénzbirságra is számíthat!
Bocsi, ha rosszul írtam előzőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!