Belieberek, Directionerek! Mit kell tudnia valakinek hogy egy igazi directioner, belieber legyen?
annyira utálom az ilyeneket...:) 10. Nem, nem azok, de esetleg tudsz egy olyanról,hallottál már olyanról hogy photoshop? Igen? Na, ezeket a képeket a nátorok csinálják. Meg talán meg kéne jobban nézni a képet.. Sőt, ezt is elolvashatod...;) Nem ártana!! [link]
MEG HA JÓL TUDOM SEMMI BELESZÓLÁSOD NINCS ABBA HOGY ÉN KIT,ÉS MIT SZERESSEK,UGYE? VAGY ROSSZUL TUDOM?
És ez tetszik? http://www.youtube.com/watch?v=pZb3Xya7jQ8
9-es válaszoló
én nem rég szerettem meg őket. lehet fintorogni,de TETSZIK A ZENÉJÜK. jobb,mint madonna,psy,big time rush vagy justin bieber,nicki minaj! sőt,még pitbull is elbújhat mögöttük,mert pitbull is minden számában ugyanazzal a szöveggel jön baromságokat zagyvál össze... a 1d-nek viszont jól érthető szövege van,fülbemászó. és minden számuk egy adott korszakomat emlegetik. ha szomorú vagyok,ha felpörgött,akár idegbeteg vagy kanos,számaik mindenféle kedvemhez illenek. ilyen pl avril lavigne is :)
komolyan nem értem a szitkozódat. a fiúk csak azért nem bírják őket,mert 1: 19 évesen már milliárdosok. 2: milliónyi lány rajong értük 3: jó hangjuk van,csak irigykednek rájuk
a lányok meg azért nem bírják,mert 1: nem tetszik nekik alapból hogy a többi lány mennyire el van ájulva tőlük. 2: férfiatlannak tartják őket. (justin bieber hol férfias? sp,fluor,tokio hotel..na meg a többi tehetségkutatóban feltűnt fostalicska,pl kállay saunders andrás,vastag csaba,vásáry andré... HOL FÉRFIAS?) a 1dnek van stílusa,tartása,zenéje,életérzése.
na meg hogy b*zik... istenem. na,akiket előbb felsoroltam(sptől kezdve v.csabáig) azok minden,csak nem heterók :DD
egyrészt,csak hogy felnyissam egyesek szemét: az 5 fiú közül csak louis és harry biszex. igen,biszex! nyugodtan kijelentem és el is fogadom. ki nem szarja le,hogy kétkapusok?(már amikor,hmm) :D de ők is inkább a lányok felé hajlanak. csak azért biszexek,mert sokan vannak fiúk elég hosszú időre összezárva. vagyis érthető a szitu.
másrészt azzal jönnek még páran,hogy fogdossák egymást. omg,poénról nem hallottatok? :D a lányok is szoktak belecsípni a másik fenekébe,combjába,sőt,ma a hetero barátnőm egy bábuval fogdosta a másik bnőm mellét xD a fiúk a legtöbbet poénból csinálják,mert sok lány erre gerjed!
kérdés van? :)
Én nekem se ez az One Direction, se a többi nem jön be, amiket fölsoroltál. Sajnálom, tényleg sajnálom, de az én szememben ezek a zenék mind egy kalap alá tartoznak, méghozzá a szar kalap alá. Azt megértem, hogy valamiért rajongtok, de miért pont ezekért? A legtöbb szám ugyanolyan (szar). A zenészek nem néznek ki jól, persze ez nem lenne annyira lényeges, csak folyton azzal jöttök, hogy milyen helyesek. És a "sikerüket" egy agyon reklámozott tehetségkutatón szerezték, itt jelzem, hogy pl. egy AC/DC-nek nem volt szüksége ilyesmire.
És egyébként igazán megértelek benneteket. Én is nagyon tudok valamiért rajongani, de csak gondolkodjatok el egy kicsit, és döntsétek el azt, hogy vajon a későbbiekben is ugyanúgy lázba hoz titeket majd az One Direction.
Amit meg végképp nem értek az az, hogy miért van köztetek sok normális ember, akivel tök jól el lehet beszélgetni, és a kutya nem gondolná róla, hogy ilyet hallgat.
9-es válaszoló
1. [link] .... b*zi,mi?:)
15. Csak úgy megszólalok hogy de igen is, biebernek is van stílusa.. én ne merd szidni...:) és honnan veszed hogy biszex-ek? :D és hogy lennének biszexek egyetalán?xdd
16. Ott van Ed Sheeran, az sem egy nagyon helyes gyerek mégis sokan szeretik őt és még én is...:)Mert nem azzal kezded gondolom a beszélgetést hogy milyen zenét szeretsz..:D
Drága aranyos kérdező úgy látszik, nem igazán tudsz mondatot értelmezni. Én azt akartam kifejezni, hogy persze a külső nem igazán fontos, csak ti jöttök azzal, hogy xy milyen helyes.
Ja és sokukról tudom már eleve, hogy milyen zenét szeret, mikor barátkozunk. De ne sértődj mg, szerintem te erőteljesen a rosszabb kategóriába tartozol.
Oh és végül egy jó tanács! Máskor figyelj egy picit jobban nyelvtanórán, tudod, eléggé sokat segít. ;)
most miért kelk a 1d-t fikázni... Persze hogy a többi fiú azt mondja,hogy nem helyesek,irigyek egyszerűen és a lányok amúgy is jobban látják szóval pl aki szerintem csúnya lány,a pasik szerint szép.
A zenéjükben mi a sz@r?! Értelmezhető,könnyen megjegyezhető,mindegyik illik egy bizonyos életkedvhez. Semmi baj nincs vele,csak mondjuk aki acdc-hez,michael jackoshoz vagy skrillexhez,pitbullhoz van szokva,az persze hogy nem veszi észre a számok jó részét. Valamelyik előző válaszolónak: ac/dc,jó?! Na az neked zene? Nem is tudnak benne énekelni,csak a gitárt pengeti mint egy mérgezett egér és olyan a hangja a palinak mint egy 40 éve dohányos kutyának.
És szerintem egy olyan számokra különösen finnyás embernek,mint nekem, libabőröm lesz és kiráz a hideg a 1d egyes számaitól,akkor nem sz@r :D
Nálunk a fiúk sem csípik őket, mégis dúdolják a one way or anothert és úgyis táncolnak mint a klipben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!