Milyen gyakran cseréltetem nagyobbra a fültágítót? És ti milyen dolgokat tettetek bele?
én fültisztitó pálcikákat raktam bele. 1db 2mm.
olyan 1-2 hetente raktam bele 1et.
most 12-es ^^ =)
16/L
hát én 2,5mm-essel kezdtem..
tollbetéttel,körömollóval tágítottam:D
húú várj gondolkozom :D
először volt benne fogpiszkáló szigorúan LELAKKOZVA mert ha begyullad a fül, akkor a fára simán ránő. nagyon durva tud lenni..
szóval, fogpiszkáló, nyalókapálcika, tollbetét, szívószál, vastagabb szívószál, kábeldarab (nemröhög nemócsárol:D), utána volt benne egy tüske aminek a legnagyobb része 10 mili volt, aztán 12es szilikon.
Tudom régi, de ha valaki most olvassa. Gyerekek, ha már tágítani szeretnétek, de viszont a piercer túl drága, akkor sem a fül piszkáló meg toll betéttel tegyétek.. De most őszintén.. Sokkal nagyobb problémát tudsz vele csinálni, mint gondolod, (ha elszúrod). Létezik olcsóbb megoldás,ami drágább mint a fül piszkáló, de viszont jelentősen olcsóbb mint a piercer, mégpedig a tüske vagy csiga. Én például 80RON azaz kb 6500-7000 forintért vásároltam egy teljes szettet ami 1.6mm-tól 12mm-ig van, tüske-plug-tunel. Vagy ha ennél is olcsóbban szeretnéd, akkor a shein-en meg találod 20-30RON , azaz kb úgy 2000 forintért. Ha már szépülni akarsz, vagy magadnak tetszeni, (nyilván) akkor most azt a csomag cigaretta árát ne sajnáld rá áldozni.
SEMMI ROSSZ SZÁNDÉK NINCS!
Üdv. 🤙🏽
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!