Baj ha egy lány skinhead akar lenni?
16 vagyok és utálom a cigányokat és a zsidókat.
És skinhead szeretnék lenni.
De ne mondja senki,hogy ne meg ilyenek én életem én hibám.
A rasszizmus bűn!
A bűn meg a cigányoknak való!
Hulyeseg az egesz, nem alapozhatod gyuloletre az eleted.... marmint pl a rockerek vagy a rapperek szeretik az adott zenet, es ezt hirdetik... a skinh3adek meg gyuloletet hirdetnek, es ez a sajat eletuket mergezi meg, mert a stilus miatt masok gyuloletevel fognak foglalkozni ahelyett, hogy magukkal foglalkoznanak, normalisan elnenek....
De csinald ha gondolod, de latatlanban megmondom, hogy hulyen neznel ki kopaszon;)
Szerintem egyáltalán nem baj, sőt! nagyon dicséretes dolog, hogy felvállalod ezt az egészséges nézetet! csak arra figyelj, hogy ne csak a gyűlölet vezessen. tegyél mellé/mögé egy szilárd eszmét is például a hungarizmust. ha nem ismered, vagy jobban meg szeretnéd ismerni, olvasd el Szálasi művét, hiszen a Nemzetvezető tollából a legtisztább az eszme. tehát csak támogatni tudlak az utadon, és kívánni, hogy soha ne térj le róla!
Kitartás!
Üdv köztünk:)
Nem baj,sőt én örülnék,ha több ilyen lány lenne,mint te.
Kitartás Bajtárs! Ha még érdekel a kultusz dobj egy pm-et :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!