Hogy tudnám ezt megváltoztatni? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval rengeteg ismerősöm mondja hogy úgy nézek néhány emberre néha mintha legszívesebben megölném.Pedig ez nekem fel sem tűnt,csak ha sokan mondják akkor biztos van benne igazság.Amúgy azokkal az emberekkel akikre elvileg így nézek semmi bajom sincs.Hogy tudnék "normálisan"nézni rájuk,ha fel sem tűnik hogy úgy nézek rájuk mintha gyülölném őket.Tudom ez nem olyan nagy problémának hangzik így,de nekem(is)nagyon zavaró.2013. máj. 17. 21:18
2/2 Sparr0w válasza:
Van egy barátom aki ilyen én kedvelem a társaságát, aranyos amikor átmennek előlünk a túloldalra (ő sem direkt csinálja) az anyukája mesélte hogy az apja is ilyen volt, szerintem ezen nem lehet változtatni. Mindenesetre a volt iskolánkban 10-20 ember minimmum rettegett tőle (ok nélkül). Sokan kérdezték is hogy merek vele szóbaállni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!