Milyen az, amikor valaki elájul?
Milyen az, amikor valaki elájul?
Úgy mint a filmekben, hogy elsötétül minden, és úgy tér magához, hogy zúg a füle,meg eleinte homályosan lát?
Aki ájult már el életében, azírja már le, hogy milyen volt, kíváncsi vagyok!(én még soha nem ájultam el)
Én csak 1x ájultam el de az fájdalomtól volt. Van aki kimerültségtől oxigén hiánytól vagy túl alacsony vérnyomástól ájul el és van akit kiütnek illetve van aki agyrázkódástól mindegyik más és más. Nekem kiment a bokám pontosabban szétszakadtak a szalagok. Rosszul léptem le a lépcsőn lecsúszott a lábam és az egészet begyűrtem magam alá. Elszédültem nehéznek éreztem magam éles sípoló hang volt a fülemben és nem hallottam szinte semmit. Hányingerem lett majdnem hánytam is. Aztán homályos lett minden és kész elborultam mint egy krumplis zsák. Nem estem el mert már térdeltem. Kb 5-10 percig lehettem kiütve mire ugyanebben a a fordított sorrendben megint magamhoz tértem aztán irány a baleseti.....
Rossz érzés az tény
Nekem azzal kezdődik, hogy fura íze lesz a számnak és hidegnek érzem, cseng a fülem, aztán elkezdek szédülni, és aztán minden elsötétedik. Olyan is volt már, hogy a sötétedés után elkezdtem látni valami hülyeséget, pl. egyszer láttam egy mesefigurát.
Amikor magamhoz térek, akkor olyan álmosnak érzem magam, és csak lassan, külön külön térnek vissza a dolgok, először csak a hangok, utána a képek.
22/L
Én láz, kiszáradás és alacsony vérnyomás szerencsétlen keverékétől ájultam el.
Arra ébredtem, hogy borzasztó szomjas vagyok, ahogy felkeltem lépésről lépésre mosódott el a világ és egyre jobban hányingerem lett, egyre nehezebben ment a mozgás, mintha lelassult volna az idő. Aztán visszhangosan hallottam hogy anyuék szólnak, szépen volt lelkierőm letenni a poharat, leülni, aztán mint a filmeken - homály, sötét, lüktetés, és az ágyban zúgó füllel tértem magamhoz 10 perccel később.
Én egyszer ájultam el, amikor beteg voltam. Otthon voltam és épp mentem a konyhába mikor úgy elsötétült minden azt elestem.
Meg egyszer egy temetésen ájultam el majdnem olyan meleg volt, akkor is majdnem minden elsötétült, de aztán kerestünk egy hűvös helyet.
én alacsony vérnyomás miatt ( na meg vérvétel+oltás :D)
szóval először elkezdt zsibbadni a fejem,hányingerem lesz, de nagyon, aztán sötétkék,zöld és fekete pöttyök jelennek meg a szememnél, amik egyre nagyobbak lesznek, szédülni kezdek és összeesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!