Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az, amikor valaki elájul?

Milyen az, amikor valaki elájul?

Figyelt kérdés

Milyen az, amikor valaki elájul?

Úgy mint a filmekben, hogy elsötétül minden, és úgy tér magához, hogy zúg a füle,meg eleinte homályosan lát?

Aki ájult már el életében, azírja már le, hogy milyen volt, kíváncsi vagyok!(én még soha nem ájultam el)

2009. okt. 1. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Meleg, sötétség, fény és csilingelés.
2009. okt. 1. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 1x ájultam el de az fájdalomtól volt. Van aki kimerültségtől oxigén hiánytól vagy túl alacsony vérnyomástól ájul el és van akit kiütnek illetve van aki agyrázkódástól mindegyik más és más. Nekem kiment a bokám pontosabban szétszakadtak a szalagok. Rosszul léptem le a lépcsőn lecsúszott a lábam és az egészet begyűrtem magam alá. Elszédültem nehéznek éreztem magam éles sípoló hang volt a fülemben és nem hallottam szinte semmit. Hányingerem lett majdnem hánytam is. Aztán homályos lett minden és kész elborultam mint egy krumplis zsák. Nem estem el mert már térdeltem. Kb 5-10 percig lehettem kiütve mire ugyanebben a a fordított sorrendben megint magamhoz tértem aztán irány a baleseti.....

Rossz érzés az tény

2009. okt. 1. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szédülök olyankor, zúg a fejem, és minden érzékszervem eltompul. Kicsit olyan, mintha részeg lenne az ember. Aztán már nem bírja tartani magát, eldől, és lezúzza a fejét. (naigen :/) Olyankor persze, minden elsötétül, később semmi nem marad meg, olyan, mintha aludnál. Az ébredés pedig: sok ember körülötted, enyhe zúgás... Ha pedig az ember tartósan félájult állapotban van, akkor hall hangokat, de nem érzékeli az időt. Ki-kiszakít egy egy mondatot az elhangzottak közül.
2009. okt. 1. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azzal kezdődik, hogy fura íze lesz a számnak és hidegnek érzem, cseng a fülem, aztán elkezdek szédülni, és aztán minden elsötétedik. Olyan is volt már, hogy a sötétedés után elkezdtem látni valami hülyeséget, pl. egyszer láttam egy mesefigurát.

Amikor magamhoz térek, akkor olyan álmosnak érzem magam, és csak lassan, külön külön térnek vissza a dolgok, először csak a hangok, utána a képek.

22/L

2009. okt. 1. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én agyrázkódás miatt ájultam el. Lehettem vagy 8 éves, és az iskolában az egyik sarkon szembejött valaki (talán futott), én jobbra kanyarodtam, ő balra és véletlenül fellökött, el kezdett forogni minden, aztán egyszercsak elsötétedett. Fogalmam nincs, mikor térhettem magamhoz, csak arra emlékszem, hogy sok ember vett kerül, amikor lassan kitisztult a kép, utána meg a fejem zúgott, és kb ennyi.
2009. okt. 1. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én láz, kiszáradás és alacsony vérnyomás szerencsétlen keverékétől ájultam el.

Arra ébredtem, hogy borzasztó szomjas vagyok, ahogy felkeltem lépésről lépésre mosódott el a világ és egyre jobban hányingerem lett, egyre nehezebben ment a mozgás, mintha lelassult volna az idő. Aztán visszhangosan hallottam hogy anyuék szólnak, szépen volt lelkierőm letenni a poharat, leülni, aztán mint a filmeken - homály, sötét, lüktetés, és az ágyban zúgó füllel tértem magamhoz 10 perccel később.

2009. okt. 1. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már hogy elájultam, először rosszul lettem, aztán úgy éreztem hogy nem tudom behúzni a hasam van nem tudom, és úgy éreztem jobban magam, hogy teljesen kinyomtam vagy nem tudom , hogy írjam le :) Aztán összeestem, és pár perc múlva tértem magamhoz amikor páran segítettek, lefektettek felemelték a lábam meg ilyenek. Aztán fokozatosan 2 perc alatt visszatért a teljes kép, mert kezdetben kicsit sötéten láttam. Röviden erre emlékszem :) Már sajnos 2x megtörtént, alacsony vérnyomás miatt, meg nagyon keveset ettem aznap.
2009. okt. 2. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Én egyszer ájultam el, amikor beteg voltam. Otthon voltam és épp mentem a konyhába mikor úgy elsötétült minden azt elestem.

Meg egyszer egy temetésen ájultam el majdnem olyan meleg volt, akkor is majdnem minden elsötétült, de aztán kerestünk egy hűvös helyet.

2009. okt. 2. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:

én alacsony vérnyomás miatt ( na meg vérvétel+oltás :D)

szóval először elkezdt zsibbadni a fejem,hányingerem lesz, de nagyon, aztán sötétkék,zöld és fekete pöttyök jelennek meg a szememnél, amik egyre nagyobbak lesznek, szédülni kezdek és összeesek

2009. okt. 2. 17:58
 10/11 anonim válasza:
Én egy templomban ájultam el. Különös,de én is egy mesefigurát láttam mielőtt összeestem volna.Utána csak hangos súgást hallottam,mint amikor kimegy az adás a tévében.Egy padon tértem magamhoz a templom előtt.
2009. okt. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!