Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék Japán? A...

Hogyan lehetnék Japán? A kérdésem tobb részbol áll.

Figyelt kérdés

A testlkatom es az arformám is hasonlit a japán lanyokra.

De szeretném ha valoban olyan kulsom lenne mint nekik. Mit tehetnék ezért? Volt e már valaki Japánban? Mit gondolsz roluk? Angol nyelven beszélnek? Ha csak az egyikre tudsz választ adni, mar annak nagyon orulnék.

2013. máj. 15. 22:24
 1/5 csilla/trang válasza:
Én vietnámi vagyok de van pár japán rokonom...de én ezt nemtudom elképzelni hogy te mennyire is hasonlítasz rájuk ha küldesz egy fényképet akkor rudok segíteni...
2013. máj. 15. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 1 évig éltem Japánban. Nem akarlak elkeseríteni de te sosem leszel japán. Genetikailag nem vagy az. Imitálhatod külső tulajdonságokkal de sosem leszel az.

A japánok japánul beszélnek. Persze tanulnak angolul is, így könnyen tud az ember angolul kommunikálni velük, de nem mindegyikkel. AZ idősebbekkel már nem nagyon tudnál beszélgetni, mert az angol nyelv tanulása 90-es években kezdődött el..Akárcsak nálunk Magyarországon. Hogy mit gondolok róluk? A férjem japán, de ő már szabad felfogású ember. Ha össze kéne hasonlítanom a magyar tinédzser korosztályt a japán tinédzser korosztállyal akkor ég és föld a különbség. Kedvesebbek, de nagyon zárkózottak. A szülőket, nagyszülőket nagy becsben tartják, és szeretik, tisztelik őket. Egy japán tinédzsertől sem fogsz soha olyan mondatot hallani, hogy "utálom az anyámat/apámat". Az első náluk mindig a család. A felnőttek is zárkózottak, talán erősebben mint a fiatalok. Minél idősebbek annál hagyomány kedvelők. Még azok is akik fiatalként "lázadó"volt. Vannak illemszabályok amiket ha nem tartasz be mint vendég, akár vérig is sértheted őket. De a "laikus" vendégnek is elmondják előre mik a szabályok. (1 példa: Akárkinek az otthonába mész be, a cipődet kint a küszöb előtt leveszed. Ezért ha vendégségbe hívnak mindig tiszta fehér zokni legyen a lábadon.)

Nagyon valószínű, hogy az arcformád sem hasonlít rájuk, mert a japánoknak érdekes az arcuk.. Olyan kerekded, de mégsem kövér arcuk van. Külső jeleket felvehetsz, bár lehet nem sokat segít.

PL: erős, egyenes szálú fekete haj. A bőrük is enyhén "sárgás" Pici lábuk van (a férjemnek is 38-es a lába) így nem csak a nők hanem a férfiak is kisebb lépésekkel közlekednek. A ferde szemekkel te sem tudsz kísérletezni.

Amúgy én imádtam nézegetni a kis japán kis gyerekeket. Mint egy élő porcelánbabák. Olyan édesek..

2013. máj. 15. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, képet nem tudom hogyan kuldhetek. Azét irtam hogy hasonlitok rájuk,es nem vagyok pont olyan. A szemem ami nem olyan. A vietnámi noket is kedvelem, es nagyon szépek.
2013. máj. 15. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem, mint fentebb kifejtették, de viszont ha ennyire szimpatikus - nincs kedved japánul tanulni? Nagyon érdekes, a nyelv tanulása közben megismerkedsz a kultúrájukkal is.

Itt a japán alapítványnál lehet érdeklődni, hol lehetne tanulni: [link]

2013. máj. 15. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekel az ázsiai kultúra, főleg a japán és a koreai. Néha jó lenne tényleg japánnak, vagy koreainak lenni. Sanos annak kéne születni.
2013. máj. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!