Hogy tudom elérni, hogy rövid idő alatt tudós legyen belőlem?
Figyelt kérdés
ilyen feltaláló szeretnék lenni. hogy tudom elérni, hogy ilyen nagy tudás menjen be rövid idő alatt a fejembe.2013. máj. 15. 19:23
1/3 anonim válasza:
Összekapcsolod az agyadat USB3.0 porton keresztül a google, a NASA, a wikipédia, stb. szervereivel. Ehhez persze nem árt, ha növeled a procid sebességét, a magszámát, a memóriádhoz vezető busz sebességét, valamint a memóriád kapacitását.
Röviden ennyi. :)
2/3 A kérdező kommentje:
nem ilyenre gondoltam, valami olyan megoldásra gondoltam amihez nem kell felvágni a fejem :D
2013. máj. 16. 17:38
3/3 anonim válasza:
Feltaláló akárki lehet. Van egy jó ötleted, megvalósítod, levédeted, kész..
Nagy tudás gyorsan? Menj egyetemre, mondjuk fizika szakra. Ott elég gyorsan kapsz nagy mennyiségű tudást (Nekem elhiheted). BSc+MSc képzés együtt év. Ez már elég "nagy" tudás, de ha nem elég, PhD-z le a doktori iskolában. Na majd akkor elgondolkozhatsz rajta, hogy "tudós" legyél.
Ha valóban arra születtél és rendelkezel a kellő képességekkel, nem lesz olyan nehéz, ha meg nem úgy is kivágnak az első félévben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!