Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért beszélek úgy mint egy...

Miért beszélek úgy mint egy felőtt?

Figyelt kérdés

Novemberben töltöttem be a 11-t (2012).De már szinte úgy bszélrk mint egy felnőtt.De nem tudom miért van...Tehát nem a hangom olyan hanem az elöbb is válaszoltam egy kérdésre és úgy írtam mintha felnőtt lennék:Korodhoz képest izmos,és aranyos vagy.

Nem tudom hogy miért van ez.Segítenétek?Kérlek.Mert nem tudom az okát,de kiváncsi vagyok rá.A válaszokat lőre köszi

#beszéd #felnőtt #pedig csak vagyok
2013. máj. 15. 17:24
 1/5 piriiiiii ***** válasza:

Hm. Nem tudom, szerintem egy felnőtt felnőttesebb.

Ne ilyenek rágódj, hanem tanulj és nőj nagyra. Örülj neki, ha tényleg érettebb vagy.

2013. máj. 15. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak lehangolni, de ez a pár mondatod még nem annyira "felnőttes". Mondjuk az igaz, hogy a megfogalmazásod alapján 11-nél többnek néznélek.
2013. máj. 15. 17:32
 3/5 szántóvető ***** válasza:
nem jó ez így,túl korán átlépsz a gyerekkorodon.tegyél ellene,maradj meg gyereknek.
2013. máj. 15. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak azért, mert jól tudsz fogalmazni, vagy csak a korodnál egy kicsit érettebb vagy. Ez nem baj, én is ilyen vagyok, ez nem azt jelenti hogy le kell nézned a többieket hanem csak azt hogy egy kicsit előbb nősz fel. Ez ellen nem kell tenni , ez így van jól. És attól még azért a gondolkodásod és néha a tetteid még "gyerekesek" lehetnek.
2013. máj. 15. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat minden kedves válaszolónak! :)
2013. máj. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!