Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mien laptopot vegyek játékokra?

Mien laptopot vegyek játékokra?

Figyelt kérdés
A kezembe jutott egy nagyobbacska összeg és úgy gondoltam hogy egy jó minöségü laptopot vennék. Engem a RAM ,prici, videókártya , memória érdekel. Az ára legyen 250 ezer forint alat. A laptopot játékra venném.

2013. máj. 14. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
a legtöbb laptopnál a hűtés a probléma, ha az erő meg is van . Én alienware-t vennék a helyedben bár az egy kicsit drágább, ha van még rá 50ezer forintod akkor [link] és a második
2013. máj. 14. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
de játékra alapvetően nem laptop való, olcsóbb ha veszel egy sima notebook-ot és egy játékkonzolt
2013. máj. 14. 17:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz hogy ilyen gyorsan válaszoltál de az a probléma hogy sokszor utazok el és egy laptop eleve hasznos mert hordozható.
2013. máj. 14. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Én egy asus k55vm re gondoltam de nem tudom hogy menyire megbízható az asus . [link]
2013. máj. 14. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
a videokártya nem a legjobb lowon minden fog futni mediumon már nem biztos hogy az újak is, de ilyen kijelzőnél nem is lesz feltűnő annyira. a túlmelegedhet ezért vegyél hozzá egy ilyen hűtőt is: [link] illetve szükséged lesz egy egérre, ha játékra vagy munkára fogod használni akkor én ezt ajánlom: [link]
2013. máj. 14. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!