A barátoknak tényleg ilyennek kell lennie, vagy jogosan nem tekintem az ilyeneket barátnak?
Szerintem az a te bajod, hogy mindent magadra veszel amit mondanak.
Ők hülyéskednek te meg komolyan veszed, így aztán mikor rájuk szólsz, akkor jobban cukkolnak téged.
Mindenkinél másról szól a barátság, mindenkinél mások az elvárások.
Van olyn baráti társaság ami annyira testvéries hogy egymás közt megengedett az oltógátas. (de csak egymás közt)! Egy harmadik személytől már sértegetés!
Mi pl a barátaimmal, folyton le nig*erezük egymást! Nem sértegetésből, csak, hogy érezze a törődést! :)
Ha neked nem felel meg, hogy így viszonyulnak hozzád. Akkor azt javaslom, keres olyan társaságot, akik közt nincs meg ez a fajta megnyilvánulás!
Szia! Hát nem toom ... ha neked ilyen barátaid vannak ellenség már nem is kell! Na jó viccet félre téve!
Nekem nem iylenek a barátaim mi 4-en vagyunk és az a jó, hogy totálisan más karakterek! Az eggyik színész akar lenni a másik lovagól a harmadik kutyamániás én meg anime fan vagyok! De nálunk is mint szinte mindenhól kitőrt a 1D imádat.. és a lovaglós lány beleszeretett alias Harry-be! De a suliba van egy fiú aki kiköpött Harry és már belé szerelmes és azóta a Harry hasonmással meg velünk olyan hülye dolgok történtek mindig erről szólnak a napok és még bejön a sok-sok hülyeség még hármunktól aztán elvagyunk jó nálunk is vannak káronkodások de azok NAGYON JÓL JAVÍTHATÓAK csak egy vicces krülményhez kell kötni it nálunk pl. vólt egy hülye storíy amin ma is röhögőgörcsöt kapok és a kur.va anyád ből kur.a nénikéd lett, meg olyan is van h TE KETTŐŰŰŰŰŰ stb. az a ti bajotok h nem tudjátok magatokat lekötni valamivel!
Kedves kérdező!
Ha csak úgy viszonyulnak hozzád, hogy megalázzak, akkor azok nem a barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!