Miért halogatom a végsőkig, ha telefonon valami ügyet kell intéznem?
Figyelt kérdés
Úgy tologatom az időpontokat, mintha műtétre kellene mennem. Nem értem magamat. Aztán ha mégis elintézem, hatalmas kő esik le a szívemről. Az újabb elintézni valókhoz már ekkor elkezdem gyűjteni a "kurázsit".2009. okt. 1. 15:49
1/1 anonim válasza:
Látom, régi a kérdés, de nekem hasonló problémáim vannak... nem a telefonálással, az még könnyen megy, de vannak elintézendő dolgok, amikkel kapcsolatban ugyanígy érzek. Most is meg kéne csinálnom valamit, amire már csak holnap lesz időm és akkor se sok, és ma is tengernyi időm lett volna megcsinálni. Valszeg holnap éjjelre marad, van egy olyan érzésem. Pedig pontosan tudom, hogy holnapután meg hajnalban kell kelnem. Nem értem én sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!