Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg lehet ezt tanulni?

Meg lehet ezt tanulni?

Figyelt kérdés
holnap dogát írunk töriből 7 anyagot vettünk de egyiket se tudom nagyon hogy tanuljam meg ilyen gyorsan nagyon fontos lenne
2009. okt. 1. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg elég sok.Egyszer olvasd át figyelmesen mind a hét anyagot,hogy nagyjából összeálljon a fejedben,hogy mi is a történet.Fogd fel úgy,mint egy regényt,ennél az olvasásnál ne görcsölj az évszámokon,csak a történetre figyelj.Aztán ha átlátod az egészet,akkor kezd el megnézni a főbb neveket,hogy melyik csatát ki nyerte,mi volt a neve,aztán próbáld a főbb évszámokat kiírni,mármint a sosrsfordító évszámokat,amin múlt valami. Új fontos törvényt hoztak,vagy meghalt egy uralkodó,aki addig hosszú ideig fontos szerepet töltött be stb. Ne foglalkozz kisebb csatákkal és "jelentéktelenebb"nek tűnő törvények évszámaival.

Sajnos több,mint biztos,hogy 5-re ezt honapig nem tudod megtanulni,de ha valahogy így csinálod,ahogy mondtam,akkor nem kapsz 1-est és tudom,ezt magadtól is tudod,de igyekezz máskor rendszeresebben tanulni,hogy ne legyen egyszerre ennyi egy délutánra!Nagyon szorítok neked holnapra!!! :)

2009. okt. 1. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
pl elolvasod sokszor...
2009. okt. 1. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
ejnye. nem most kellett volna ebbe belegondolni. ha 7 anyagot vettetek, akkor az biztos témazáró. azt pedig nálunk kötelező 2 héttel előbb bejelenteni a tanárnak. ENNYI IDŐ ALATT NEM GONDOLTAD VOLNA, HOGY EL KELL KEZDENI TANULNI? most csak annyit tehetsz, hogy hajnalig a könyv fölött görnyedsz, ami a legrosszabb, amit tehetsz egy témazáró előtt, de te akartad így. érettségire is így szeretnél majd készülni?
2009. okt. 1. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi megtanultam 1-2 anyagot kihagytam :)
2009. okt. 1. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
köszönöm annak, aki lepontozott. talán nem volt igazam? vagy inkább fáj az igazság?
2009. okt. 2. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy ment a doga? :) (első hozzászóló)
2009. okt. 2. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
háááát 2 kérdésre nem tudtam a választ az 5-ből remélem lesz 4-es :)
2009. okt. 2. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Wow,gratulálok :) Akkor gyorsabban tanulsz egy délután alatt,mint én.Azért most ne hagyd felhalmozódni az anyagot,de örülök,hogy ebből a helyzetből jól jöttél ki :D
2009. okt. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!